Oletko syönyt ravintolassa niin kinnakkeista pihviä, että
olet joutunut toteamaan tehtävän mahdottomaksi? Oliko vielä kaiken lisäksi kallis?
Kommentit (9)
Valenciassa sain kerran niin sitkeän ja jänteisen "pihvin", että jouduin luovuttamaan.
Helsingissä on siinä Savoy-teatterin yhteydessä ravintola jossa kerran söin lounaaksi paahtopaistia, jota ei kertakaikkiaan saanut kurkusta alas. Leuat jo väsyivät.
Eteläisessä Portugalissa vuonna 1977. Olipa kauheaa! En saanut veitsellä mitään siitä jänteisestä kengänpohjasta irti, pakko oli luovuttaa. Algarven lomakyliä vasta rakennettiin, mutta silloin syötiin jossain kylän kuppilassa. Kaikki muut ottivat tietysti kalaa ja minä hullu halusin pihvin. Ei ole samanlaista koskaan enää eteeni tullut!
Helsingin Grill It-ravintolassa jouduin palauttamaan lampaan sisäfile-annoksen, koska siitä ei oltu putsattu kalvoja lainkaan. Tästä on tosin jo vuosia, mutta enpä ole sen jälkeen ravintolaan palannut, vaikka uuden annoksen sainkin. Kertoo ravintolan tasosta kaiken, jos ei edes perusasiat ole hallussa.
Entrecote-pihvi eräässä ketjuravintolassa Espoossa oli yhdellä kerralla niin kalvoinen ja jänteinen, että sen syöminen oli erittäin haastavaa. Varsinaista lihaa siinä oli erittäin vähän.
Vierailija kirjoitti:
Entrecote-pihvi eräässä ketjuravintolassa Espoossa oli yhdellä kerralla niin kalvoinen ja jänteinen, että sen syöminen oli erittäin haastavaa. Varsinaista lihaa siinä oli erittäin vähän.
Samaan törmännyt, jänteistä niskaa myydää entrecotena.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Entrecote-pihvi eräässä ketjuravintolassa Espoossa oli yhdellä kerralla niin kalvoinen ja jänteinen, että sen syöminen oli erittäin haastavaa. Varsinaista lihaa siinä oli erittäin vähän.
Samaan törmännyt, jänteistä niskaa myydää entrecotena.
No, et ole koskaan selvästikään syönyt taidokkaasti laitettua laadukasta entrecôtea koskaan.
En tiedä. Mitä se tarkoittaa?