Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Mulla on lihaköntti, miten saan siitä pihvejä joissa päällä se panerointi vai miksikä sitä sanotaan

Vierailija
10.05.2017 |

Leikkaan ja hakkaan pihvit, mutta missä ne sitten pyöritellään? Muna, jauho, korppujauho? Missä järjestyksessä? Missä vaiheessa pihvit maustetaan ja mitähän mausteita?

Haluan yllättää miehen hyvällä ruoalla ja tuollaisia ajattelin tehdä

Kommentit (9)

Vierailija
1/9 |
10.05.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kerroit itse sen järjestyksen eli riko munan rakenne,  pyörittele litteäksi nuijimasi leikkeleet siinä ja sen jälkeen pyörittele korppujauhossa. Paista kypsäksi ja  kauniin värisiksi.  

Syö heti  lämpimänä, eivät tykkää odottelussa.

Vierailija
2/9 |
10.05.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Kerroit itse sen järjestyksen eli riko munan rakenne,  pyörittele litteäksi nuijimasi leikkeleet siinä ja sen jälkeen pyörittele korppujauhossa. Paista kypsäksi ja  kauniin värisiksi.  

Syö heti  lämpimänä, eivät tykkää odottelussa.

ai niin se maustaminen... mausta ennen kananmunia tai sitten voit suolaat sen korppujauhon. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/9 |
10.05.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mausta ensin pihvin pinta suolalla ja mustapippurilla. Sitten pyöräytä se vehnäjauhossa, ravista liika pois. Sitten pyöräytä sekoitetussa kananmunassa, ja viimeiseksi korppujauhossa (kannattaa maustaa myös korppujauho, muttei liikaa, jos maustat myös lihan). Kuumassa pannussa paistat öljy-voiseoksessa kunnes kypsää, muttei kuivaa. Riippuu lihasta ja sen paksuudesta kuinka kauan pitää paistaa.

Vierailija
4/9 |
10.05.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mitä lihaa? Jos jotain muuta kuin porsasta niin älä paneroi.

Vierailija
5/9 |
10.05.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ensin hyvä suola ja pippuri lihan pintaan, sitten pyöräytät vehnäjauhossa (parantaa kananmunan pysyvyyttä), rikotuissa kananmunissa ja lopuksi korppujauhoissa.

Vierailija
6/9 |
10.05.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mikä ihmeen lihaklöntti? Jos se on sisä- tai ulkofilettä, niin älä herranjestas nuiji ja paneroi. Sehän riippuu ihan lihasta, että mitä ruokaa siitä voi tehdä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/9 |
10.05.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Leikkaa poikkisyin. (ei lihassyiden myötäisesti, vaan poikittain niihin nähden)

Ei tule sitkeitä pihvejä.

  Mukavaa ruuanvalmistusta! Bon appetit!

Vierailija
8/9 |
10.05.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mitä lihaa se köntti on? Sikaa, nautaa, riistaa, kanaa?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/9 |
10.05.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Älä paneroi naudanlihaa turhaan. Muun lihan panerointi käy helposti: Laakeelle lautaselle vehnäjauhoja suolaa, pippuri, paprikajauhetta voi laittaa myös grillimaustetta. Sormi suuhun ja kastelet sen jauhoissa ja maista tuliko hyvän makuista. Tai oikase vielä sen verran, että lisää samalle lautaselle myös korpujauhot.

Pyöräytä pihvi kananmunassa ja jauhelautasella ja pihvi on paneroitu ja eikun paistamaa suht kuumalla pannulla. Paistamiseen miel voita johon loraus öljyä.