Voiteletteko hampurilaisen ala, ylä vai molemmat sämpylän puolet?
Onko kyse makuasiasta, vai onko olemassa joku "sääntö" asiaan. Monissa ei-gourmet paikoissahan ei voita käytetä lainkaan. Miten itse menettelette?
Kommentit (17)
Laitan voita nokkaan, ettei happane.
Samalla tavalla kuin Mäkkärissä - olenhan sentään ammattilainen!!
Voileipägrilliinkö ap sen hampurilaissämpylän lykkää?
Tää on melkein yhtä hieno juttu kuin 30-luvulla syntynyt äitini, jolla pizzakin menee alas ihan mukavasti, kun siihen pistää vähän voita päälle.
Joo, voitelen molemmat sämpylät sekä myös pihvin molemmilta puolilta.
Jenkeissä asuessani naapurini joka oli kokki suositteli voitelemaan voilla kummatkin sämpylän puoliskot. Täällä junttilandiassa ei monet ole edes kuulleet koko asiasta ja siksi burgerit ovat usein niin kuivakoita.
Vierailija kirjoitti:
Tää on melkein yhtä hieno juttu kuin 30-luvulla syntynyt äitini, jolla pizzakin menee alas ihan mukavasti, kun siihen pistää vähän voita päälle.
Voin vielä ymmärrän, mutta juusto. Yäk!
Vierailija kirjoitti:
Jenkeissä asuessani naapurini joka oli kokki suositteli voitelemaan voilla kummatkin sämpylän puoliskot. Täällä junttilandiassa ei monet ole edes kuulleet koko asiasta ja siksi burgerit ovat usein niin kuivakoita.
Höpöhöpö! En voitele, eikä ole kuivaa. Pihvin paistan voissa ja majoneesi, kurkkusalaatti plus muut mausteet kyllä karkottaa kuivuuden.
En voitele ollenkaan vaan heitän ne aikaistuna uuniin, että saa hieman rapeutta. Kosteutta saavat ketsupista ja hampurilaiskastikkeesta.
Vierailija kirjoitti:
Voileipägrilliinkö ap sen hampurilaissämpylän lykkää?
Mä laitan sämpylän voileipägrilliin, siitä tulee just hyvä, tosin voita en laita.
Pelkän alasämpylän. Yläpuolelta täyteläisen maun takaa majoneesi jne.
Vierailija kirjoitti:
Pelkän alasämpylän. Yläpuolelta täyteläisen maun takaa majoneesi jne.
Ja siihen alapuolelle ei voi laittaa muuta kuin voita esim. sitä majoa tms?
Kas kun ap ei dippaa sitä hampparii lihaliemeen kuten jossain paikoissa Jenkeissäkin tehdään :-D
En voitele. Alaosaan hampurilaiskastiketta ja yläosaan ketsuppia. Lisäksi siinä on juustoa ja pari suolaurkkuviipaletta. Pihvin voissa paistaminen, suola ja pippuri tuovat makua.
Anteeksi mitä?