Kiinalaisen ravintolan kaaliraaste
Eli höylätään valkokaalta ja kastikkeeksi tulee: mitä? Tuota söisi kilon kerrallaan, mutta tietääkö joku kastikkeen ohjetta? Miljoona kiitosta etukäteen!
Nim. " maanantaina alkaa yet another dieetti"
Kommentit (3)
lisäksi voi laittaa esim,mausteita ja sipulia.
Olen itse tehny vain noilla ekana mainituilla. ja just saman makuista on. Kun olet raastanut kaalin (ihan ohutta suikaletta) ja sekoittanut " kastikkeen" valuta raasteen päälle, lisää kelmua ja jonkunnäköinen paino niin että saa maustua kunnolla, mielellään yön yli tai ainkin useita tunteja.
Valitettavasti en osaa sulle kertoa tarkkoja mittasuhteita, koska olen aina vain silmämääräisesti laittanut, kokeilemalla opit hyvin äkkiä löytämään oman suosikki yhdistelmän.
Hyvää on!
Toi hunajainen ohje varmaan se mitä etsin, ei se jenkkien coleslaw majoneesiversio (joka myös hyvää, keveydestä en tiedä). Kiitokset.
Kaalisalaatti eli coleslaw
400 g valkokaalia raastettuna
2 kpl porkkanaa raastettuna
Kastike:
5 rkl majoneesia
5 rkl ranskankermaa
1 rkl sokeria tai vastaava määrä makeutusainetta
0,25 tl suolaa
mustapippuria