Vuosien jälkeen otin perunan takaisin ruokavalioon
Kunnon jauhoisista tehty perunamuussi on vaan taivaallista. Siihen lisäkkeeksi ruskeajauhelihakastike, todella hyvä ja helppo ruoka. Muussin jämästä saakin tehtyä peruna-parsaakaalisosekeiton huomenna. Peruna on myös edullinen :)
Jos jaksatte niin kertokaa omia suosikki perunareseptejä?
Kommentit (17)
Vierailija kirjoitti:
(Jauhoisia) perunoita ja porkkanoita pilkottuna, vaaleaa soijarouhetta, öljyä, vettä, chiliä. Kypsennetään hitaasti, lisätään suolaa.
Paseerattua tomaattia vielä.
Kiva että joku sentään arvostaa vielä perunaa.t. perunafarmari
Vierailija kirjoitti:
Kiva että joku sentään arvostaa vielä perunaa.t. perunafarmari
Tottakai me arvostetaan
Vierailija kirjoitti:
Kiva että joku sentään arvostaa vielä perunaa.t. perunafarmari
Haluaisin ostaa enemmän perunaa, mutta mielestäni nämä kaupoissa olevat uudet lajikkeet eivät ole miellyttäviä. Kaipaan niitä perinteisempiä perunoita,
Nyt on ollut ainakin kaksi huonoa perunavuotta, liian märkiä kesiä.
Ja jostain kumman syystä uudet perunat ei maistu enää samalta kuin 20 vuotta sitten, se "uudenperunan" maku on hävinnyt, nykyään uudet perunat ei joko maistu miltään tai maistuu vaan miedolta normiperunalta.
Samaa mieltä edellisen kanssa, eli terveiset perunafarmarille; uusissa lajikkeissa on kokoa ja näköä, vaan ei rakennetta tai makua. Tällä hetkellä siikli on suosikki.
Virolaiset lohkoperunat/uuniperunat.
Se on kesä tuloillaan ja uudet perunat.
Ei ole Lapin puikulan voittanutta
Peruna on ja on aina ollut ihan parasta. Niin se vain on. Paras lisuke ihan 4ever
Minä tykkään paistetuista perunoista ja pyttipannusta (runsaasti sipulia joukkoon). Parasta krapulamättöä ikinä!
Peruna on pop! Aivan turha raahata toiselta puolen maapalloa mitään eksoottisia perunan korvikkeita. Peruna peittoaa myös pastan ja riisin mennen tullen monipuolisen käytettävyytensä sekä ravintoainepitoisuuksien puolesta,
Vierailija kirjoitti:
Nyt on ollut ainakin kaksi huonoa perunavuotta, liian märkiä kesiä.
Ja jostain kumman syystä uudet perunat ei maistu enää samalta kuin 20 vuotta sitten, se "uudenperunan" maku on hävinnyt, nykyään uudet perunat ei joko maistu miltään tai maistuu vaan miedolta normiperunalta.
Voimakas typpilannoitus tekee perunoista vetisiä ja mauttomia.
Luomuperunoissa ei ole tätä probleemaa.
Olikohan kaikki 13 saman henkilön kirjoittamia?
Vierailija kirjoitti:
Olikohan kaikki 13 saman henkilön kirjoittamia?
Samaa mäkin mietin :)
Van Gogh lajikkeelle ei ole löytynyt korvaajaa ja kyseistä lajiketta ei juuri mistään enää saa. Uudet perunat apupaskalla kasvatettuja, vetisiä ja mauttomia sekä ylihintaisia.
(Jauhoisia) perunoita ja porkkanoita pilkottuna, vaaleaa soijarouhetta, öljyä, vettä, chiliä. Kypsennetään hitaasti, lisätään suolaa.