Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Poistatko uunilohesta nahkan?

Vierailija
03.04.2017 |

Vai syötkö sen?

Kommentit (9)

Vierailija
1/9 |
03.04.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

En syö uunilohen nahkaa, mutta joskus saan pannulla nahkasta sopivan rapeaa, että sen tekee mieli syödä myös. Tai ainakin maistaa. 

Vierailija
2/9 |
03.04.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

No nahkoineen se tietysti paistetaan, mutta en minä sitä nahkaa syömään ala. Pannulla rapeaksi paistunutta nahkaa toki voi syödä, mutta se uunilohen nahkahan on pehmeää ja suutuntumaltaan ja maultaan ikävää. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/9 |
03.04.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Laitan vuokaan nahkapuoli ylöspäin ja paistan nahan kanssa. Poistan sen vasta sitten kun on kypsä. En syö nahkaa enkä mausta lohta mitenkään, vähän suolaa voi laittaa ja perunalohkot sekä mahdollisesti muita kasviksia vuoan pohjalle niin tulee lisukkeet samalla.

Vierailija
4/9 |
03.04.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kalan iho.

Vierailija
5/9 |
03.04.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Poistan ilman muuta, lähtee kypsänä kuin takki päältä. Mies taitaa joskus syödäkin sitä nahkaa.

Vierailija
6/9 |
03.04.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Syön nahkan tottakai. Se on hyvää.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/9 |
03.04.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Paistan nahkapuoli ylöspäin n. 10 minuuttia-vartin, riippuen fileen koosta. Sitten poistan nahan (lähtee ihan käärimällä hyvin helposti. Maustan tässä vaiheessa suolalla, pippurilla ja sitruunalla. Sitten vielä uuniin toviksi, kunnes on kypsää.

Nahkaa ei ole koskaan käynyt edes mielessä syödä, vaikka ennen paistoin sen lohen niin. että nahka säi siihen alle paikoilleen.

Vierailija
8/9 |
03.04.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Uuniin vaan nahkoineen päivineen. Enkä irroittele erikseen nahkaa, tai paista nahka ylöspäin, vaan ihan normisti nahkapuoli alaspäin uuniin. Kypsästä kalastahan palaset lähtee siitä nahkan päältä ilman sen kummempia kommervenkkeja lähes itekseen, joten en näe mitään syytä sitä nahkaa erikseen poistella.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/9 |
03.04.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Poistatko uunilohesta nahkan?

-en, mutta nahan saatan poistaa.