Miten huomioitte rasvansaannin ruokavaliossanne?
Kommentit (6)
En mitenkään. Rasvaa tulee ruuasta ihan riittävästi ilman, että asiasta mitenkään erityisemmin huolehtisi.
Laitan aamulla puuron sekaan siemeniä. Käytän rypsi- ja oliiviöljyjä kokkailuun. Leivän päälle menee keijua tai maapähkinävoita. Syön pähkinöitä päivittäin välipaloina. Eiköhän tuosta tule ihan riittävästi hyviä rasvoja.
Cashew-pähkinät on fiksuin rasvanlähteeni. Huoletta syön myös pekonia, voita, majoneesia ja kahviin laitan kuohukermaa. Kerran sitä vaan eletään ja ainakin toistaiseksi veriarvot pysyneet priimalukemissa.
Mirrimurunen kirjoitti:
Laitan aamulla puuron sekaan siemeniä. Käytän rypsi- ja oliiviöljyjä kokkailuun. Leivän päälle menee keijua tai maapähkinävoita. Syön pähkinöitä päivittäin välipaloina. Eiköhän tuosta tule ihan riittävästi hyviä rasvoja.
Huonojakin ihan riittävästi :)
Syön avokadoa usein. Iltaisin otan ruokalusikallisen rypsiöljyä. Ja juu, tänkin toki heti joku teilaa epäterveellisenä.