Liha pakkasesta jääkaappiin, voiko vielä syödä?
Naudanliha, pakastettu heti ostopäivänä. Nostin jääkaappiin sulamaan eilen. Päiväys on mennyt, enkä muista paljonko sitä oli ostaessa jäljellä. Pakastimessa on ollut ehkä muutaman viikon..? Mistä tietää, että naudanliha on pilalla? Kyseessä maustamattomat palat, ei jauheliha.
Kommentit (5)
Huoletta voi syödä, tuo aikahan koskee tuoreena säilyttämistä, ei pakastettua tuotetta.
Vierailija kirjoitti:
Huoletta voi syödä, tuo aikahan koskee tuoreena säilyttämistä, ei pakastettua tuotetta.
Ok! Kiitos. Ap
Kyllä mä voisin kypsennettynä hyvonkin syödä sitä. Olettaen, että se on eilisestä asti ollut koko ajan jääkaapissa. Ja pidän itseäni tosi tarkkana ruokahygienian suhteen.
Ääntä kohti vain! :)
Aivan varmasti voit siitä vielä huomennakin laittaa ruokaa. Kyllä haju kertoo jos naudanliha on pilalla.
Kunhan syöt sitä homeisen leivän kanssa ja tunget sen rintakehäsi läpi tuntemalla sen sydämmessäsi.