Punalappuinen ruoka
Kommentit (9)
Aina joskus. Itselle uusia vähän kalliimpia tuotteita on kiva testata ostamalla laputettuja. Ei ole niin iso menetys, jos onkin pahaa. Sääli muuten, että enää ei ole niitä - 50% lappuja juurikaan näkynyt.
Jos tulee vastaan jotain mitä oisin muutenkin ollut ostamassa niin totta kai otan sen mieluummin halvemmalla hinnalla.
Ostan. Sisäfilepihvit, jauheliha (naudan), sämpylät, joskus pullaa.
Herkkujuustoja aina! Ne on just parhaimmillaan vähän ennen viimeistä myyntipäivää!
Hyvin harvoin. Jos olen varma että haluan juuri sitä syödä samana päivänä, mutta en aina oikein tiedä onko järkeä ostaa käyttämissäni halvoissa tuotteissa niin pienen säästön vuoksi. Esim. lihaa kun en raaski ostaa muutenkaan.
Kohta lähden taas lähiässään katsomaan onko siellä -60% hinnalla lihaa. Ostan niitä pakkaseen ja kukkaro kiittää.
Ostan, varsinkin lihaa ja kanaa jotka isken sitten suoraan pakkaseen ellen samana päivänä valmista. Leipää harvemmin, koska sen tykkään ostaa tuoreena.
Ostin usein opiskeluaikana. Sittemmin kun tienestit ovat parantuneet, niin ostan mieluummin takaa tuoreempaa ja jätän laputetut niille, jotka niitä haluavat tai tarvitsevat.
Ostan (paitsi kalaa). Tulee hyvä mieli, kun löytää tarjouksen, eikä tuote joudu hävikkiin.