Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Onko toi Rex kakku hyvää??

Vierailija
03.01.2017 |

Tekis mieli kokeilla... Siis oikeaa Rex kakkua, ei tuota Iltalehen juttua...

Kommentit (7)

Vierailija
1/7 |
03.01.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mitä eroa nyt sitten oikeassa ja iltalehden jutussa on?

Juuri tuota katsoin ja kun pääsin kookosrasva-kohtaan ymmärsin ettei todellakaan turhaan ole jäänyt unholaan.

Vierailija
2/7 |
03.01.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Aito 70 luvun resepti on ihan toista maata kuin tuo. En edes samaksi tunnista. Rasvainen se on, ja rapea, kuin kismettiä söis mutta paksut suklaakerrokset välissä

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/7 |
03.01.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mikä kookosrasvassa vikana?

Onko toi kakku hankala tehdä? Mikä voi mennä pieleen? Vois itekin kokeilla.

Vierailija
4/7 |
03.01.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

up

Vierailija
5/7 |
03.01.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Mikä kookosrasvassa vikana?

Se vain maistuu kauhealta. Näytin tuota ohjetta meidän sokerihiiriteinillekin, kerran on erehtynyt jotain kookosrasvamakeisia tekemään, eikä näytä sekään erehtyvän toista kertaa.

Vierailija
6/7 |
03.01.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

eiks tota kookosrasvaa voi korvata jollain? en itsekään oikein sen ystävä ole.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/7 |
03.01.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Mikä kookosrasvassa vikana?

Se vain maistuu kauhealta. Näytin tuota ohjetta meidän sokerihiiriteinillekin, kerran on erehtynyt jotain kookosrasvamakeisia tekemään, eikä näytä sekään erehtyvän toista kertaa.

Kookosrasva menee helposti vanhaksi ja maistuu sen jälkeen lähinnä saippualta.

Ei ihme jos haluaa välttää sitä, mutta tuore ei ole pahaa.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: seitsemän yksi neljä