Missä järjestyksessä syötte juhlapöydän konvehdit?
Itse syön kaikki parilliset jommasta kummasta päästä järjestyksessä edeten, keskellä kuitenkin niin että samaa konvehtia ei tule peräkkäin. Ne konvehdit joita on vain yksi kappale per kerros saa syödä vapaasti missä vaiheessa tahansa.
Ananaskonvehti on sijoitettu loistavasti siten, että se tulee syötyä juuri sopivin välein. Kaikki muut ehkä zabaglionea ja minttua lukuunottamatta ovat hyvin täyteläisiä ja raskaita, joten kirpsakka ananas välissä on loistavaa vaihtelua.
Kommentit (16)
Mintut ja toffeet suuhun ja rasia roskiin ellei ole vieraita kenelle syöttää loppuja.
En pysty syömään kaikkia. Osa on katseita.
Siitä on useampia vuosia kun olen viimeksi yhtään syönyt. Juuri ne mistä tykkäsin joskus katosivat hiljalleen, ja ennenkin suuri osa niistä sai jäädä jonkun toisen syötäväksi. Toffee, ananas ja minttu ovat hirveitä.
Nautin korkeatasoisia konvehteja, en suomalaisten pulabulkkia.
Vien rasvaiset halpiskonvehdit työpaikalle, saavat ahmia niin että halpis suupielestä tirsuaa.
En nyt muista tarkalleen mitä siinä on, mutta pähkinät ja nougatit ja kreemit ensin, ananakset ja vadelmat ja muut hillot jäävät pahanpäivänvaraksi. Zabaglione oli ennen lempparini mutta muuttui jossain vaiheessa pahaksi.
Riippuu siitä saanko syödä koko laatikon itse vai onko parhaista paloista kilpailua
Endin zabaglionet, sitten ananakset. Toffeet ja muut mälsän arkiset viimeiseksi.
Eikö ne kannattaisi mättää kaikki kerralla suuhun kun maistuu kuitenkin vain rasvasokerimaitomössö.
Ananas on paras. Syön sen viimeiseksi herkutellen (jos siis olisi koko rasia omassa käytössäni - tosin osan kyllä jakaisin pois, kun en pidä esim. toffeesta). Muuten otan vain sen.
Avaan paketin. Ja asetan sen pöydälle töissä. Käyn katsomassa tunnin kuluttua ja kaikki on poissa. Ongelma selätetty
Ananaat jää syömättä, mintut on viimeisiä. Muut menee satunnaisessa järjestyksessä.
En missään järjestyksessä. Inhoan suklaata yli kaiken.