Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Äkkiä kinkkuapua!!

Vierailija
24.12.2016 |

Mulla on parin kilon kypsä harmaasuolattu kinkku. Mitä mä sille teen? En ole ikinä aiemmin valmistanut mitään kinkkua ja netistä ei löydy ohjeita kypsän kinkun valmistamiseen. Kauanko sitä pitää lämmittää uunissa että on kauttaaltaan kuuma, ja miten kuorrutus ym kun tuossa on verkko?
Avuton kiittää neuvoista!

Kommentit (10)

Vierailija
1/10 |
24.12.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Provo ja vähän kehno ei tuota kukaan tosissaan ota, mutta ei se muuta tarvitse kuin puukkoa, eli vetelet siivuja kyljestä ja heität sinapin kanssa naamariin.

Vierailija
2/10 |
24.12.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Se on valmis kinkku eikä laiteta enää uuniin. Verkko pois esim saksilla leikaten ja sitten mielellään pitkäteräisellä veitsellä leikkaat ohuita siivuja.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
4/10 |
24.12.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Provo ja vähän kehno ei tuota kukaan tosissaan ota, mutta ei se muuta tarvitse kuin puukkoa, eli vetelet siivuja kyljestä ja heität sinapin kanssa naamariin.

No ei ole provo! Enkä halua kinkkua kylmänä syödä vaan nimenomaan lämmitysohjeita kaipaisin!

Ap

Vierailija
5/10 |
24.12.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei se mikään kinkku ole.

Kinkku on 6-12 kiloa painava.

Vierailija
6/10 |
24.12.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

No siivuta kinkkua ja laita vähäksi aikaa ne uuniin miedolle lämmölle.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/10 |
24.12.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Provo ja vähän kehno ei tuota kukaan tosissaan ota, mutta ei se muuta tarvitse kuin puukkoa, eli vetelet siivuja kyljestä ja heität sinapin kanssa naamariin.

No ei ole provo! Enkä halua kinkkua kylmänä syödä vaan nimenomaan lämmitysohjeita kaipaisin!

Ap

Yleensä kyllä kinkku syödään kylmänä lämpimien lisukkeiden ja kuuman kastikkeen kera.

En suosittele laittamaan kypsää kinkkua enää uuniin. Jos haluat lämmintä kinkkua, niin viipaloi muutama siivu ja lämmitä niitä minuutti mikrossa.

Vierailija
8/10 |
24.12.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kypsäkinkkujen lisäaineet eivät maistu hyvälle.Kannattaa paistaa itse.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/10 |
24.12.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Kypsäkinkkujen lisäaineet eivät maistu hyvälle.Kannattaa paistaa itse.

Niin että heitä pois kinkku ja mene hakemaan kaupasta uusi, vai? Ääliö.

Vierailija
10/10 |
24.12.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Uuni 50 asteeseen ja lämmittelet leikatut kinkun siivut hetkenaikaa siellä. Mutta kuivuuvat jos alat tuntitolkulla lämpöisessä pitämään. Kuuma kastike kyllä lämmittää lautasella myös kinkunsiivut.