Kekrimenyy?
Pää ihan tyhjä. Pitäisi keksiä pyhäinpäiväksi jotain suomalaiskansallista ja juhlavaa - mutta ei lihaa.
Oisko ideoita?
Kommentit (8)
Vierailija kirjoitti:
Lohikeittoa ruistaikinakuoressa.
Käykö kala? Siikaa saa nyt hyvin, ehdottaisin uunisiikaa ja siihen kivoja lisukkeita.
Kaalikääryleet? Sisälle karamellisoitua sipulia ja sieniä.
Lisää ideoita!
(Kasviskaalikääryleitä harkitaan ja kalakin olisi hyvää!)
Lanttua, porkkanoita, sipulia, artisokkia ja perunoita olisi kellarissa, ja sieniä kuivattuna sekä suolattuna.
Jälkiruokia? Puolukoita ja mustikoita on varastossa.
Onko kekri joku ruokalaji? Sellainen maalainen perinneruoka?
Vierailija kirjoitti:
Onko kekri joku ruokalaji? Sellainen maalainen perinneruoka?
Kekri, keyri tai KÖYRI... Varmaankin keksit tosta jotain hassunhauskaa.
Eikös tarjolla pitäisi olla oman tilan sadonkorjuun tuotteita?
Jos ei itse tuota mitään, niin ottaisin ainakin jotain satokauden tuotteita ruokalistaan esim. http://www.antonanton.fi/fi/marraskuu
Lohikeittoa taikinakuoressa.