Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Mikä on oikea suhde vehnä- ja durumjauhoja pizzataikinassa?

Vierailija
03.11.2016 |

Kokeilen tehdä itse... Ennen käytin valmiita pizzajauhoja.
Jos teen pellillisen pizzaa niin monta desiä laitan vehnistä ja monta durumia? Suunnilleen, kumpaa enemmän?
Kiitos :)

Kommentit (11)

Vierailija
1/11 |
03.11.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

100 % durum. Ei muuta tarvita.

Vierailija
2/11 |
03.11.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

:3

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/11 |
03.11.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Millaista se on jos laittaa pelkkää durumia?

Vierailija
4/11 |
03.11.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pelkkää vehnää, durum on pyllystä

Vierailija
5/11 |
03.11.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Up

Vierailija
6/11 |
03.11.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kokeiles paksuja juustosiivuja pizzapohjan sijaan. On erittäin herkullinen ja helppo tehdä. :) Pitsassaha on parasta jus ne täytteet 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/11 |
03.11.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Up

Vierailija
8/11 |
03.11.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

100 % 00-jauhoja :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/11 |
03.11.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mä tykkään 2/3 vehnää (hiivaleipäjauhoja) ja 1/3 durumia. Pelkästä durumista tulee omaan makuuni hieman liian kova ja rapea pohja, kun taas pelkästä vehnäjauhosta liian löysä ja pullamainen. Puolet ja puolet vielä minulle toimii, mutta enemmän durumia niin tulee liian rouskuva pizza.

Vierailija
10/11 |
03.11.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Millaista se on jos laittaa pelkkää durumia?

Ainakin reunoista kovaa ja ratisevan rouskuvaa, kuivakkaa, varsinkin jos paistaa oikeaoppisesti nopeasti korkeassa lämpötilassa. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla