Mitä tavallisen ruuan kanssa syötävän salaatin sekaan?
Laitan yleensä aina näitä: kurkku tai kesäkurpitsa, paprika, kahdenlaista saalaattia. Joskus laitan sipulia ja ananasta, yleensä toista.
Tomaattia en voi syödä.
Mitä lisäisin salaattini sekaan??
Kommentit (25)
Viinirypäleitä, vesimelonia, juustoja, pähkinöitä, siemeniä
Itse laittaisin ilmakuivattua kinkkua, katkarapuja, tonnikalaa, kanaa tai naudanlihasuikaleita.
Itse laitan paria kolmea salaattia, avocadoa ja tomaattia, usein vielä vähän jotain hedelmääkin väriksi kuten aprikoosia, nektariinia tai nyt persimonia. Paahdetut pinjansiement sopivat hyvin päälle.
Vierailija kirjoitti:
Itse laittaisin ilmakuivattua kinkkua, katkarapuja, tonnikalaa, kanaa tai naudanlihasuikaleita.
Tuohan olisi sitten jo ruoka itsessään. Nyt kai kyse oli ruuan kanssa tarjottavasta vihersalaatista.
Ainiin viinirypäleita laitan myös joskus! Tosi vihreä toi mun salaatti yleensä on.. Väriä kaipailisin.ap
Pähkinät, pinjan siemenet tms. sopivat tuohon hyvin.
Vierailija kirjoitti:
Ainiin viinirypäleita laitan myös joskus! Tosi vihreä toi mun salaatti yleensä on.. Väriä kaipailisin.ap
Kerro nyt mitä se tavallinen ruoka on?
Fetaa, viinirypäleitä, aurinkokuivattua tomaattia, mozzarellaa.. Vain mielikuvitus on rajana.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Ainiin viinirypäleita laitan myös joskus! Tosi vihreä toi mun salaatti yleensä on.. Väriä kaipailisin.ap
Kerro nyt mitä se tavallinen ruoka on?
Voileipä.
Tarkoitat ilmeisesti, että salaatti on lisukkeena, ei pääruokana. Itse tykkään feta- ja mozzarellajuustosta, oliiveista, artisokasta, marinoiduista pavuista, kevyesti höyrytetystä kukka-ja parsakaalista marinoituna ja siemenistä.
Maissia ja kurpitsaa (sellaista etikka- paloina). Siemeniä ja pähkinöitä, granaattihedelmän "siemeniä". Avokadoa.
Keitetty porkkana tuo ihan kivasti väriä.
Maku paranee, jos lyöt munan salaattiin.
Sellaisia säilöttyjä inkiväärilastuja (ginger slices), joita aina sushin kanssa tarjotaan. Ne ovat kivan raikkaita salaatissa.
Porkkanasuikaleita, siis perunankuorimaveitsellä porkkanasta vuoltuja ohuita siivuja. Niillä saa väriä edullisesti ja kivasti mukaan. Jos laitat salaattiin viinirypäleitä, käytä tummia rypäleitä vihreiden sijaan, jos väriä kaipaat. Pakastemaissia meillä käytetään myös joskus.
Mitä vaan, mistä pidät. Mene kauppaan katsomaan, mitä kaikkea on tarjolla :)