Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Pitääkö viinirypäleet keittää ennen syömistä?

Vierailija
27.09.2016 |

Tietääkö kukaan?

Kommentit (23)

Vierailija
1/23 |
27.09.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vaihtoehtoiset ne voi kuoria.

Vierailija
2/23 |
27.09.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ehdottomasti keitettävä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/23 |
27.09.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mä kyllä kuorin, kuorimaveitsellä saa hyvin

Vierailija
4/23 |
27.09.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ne vaan nopeasti kiehautetaan, Muista lisätä hunajaa keitinveteen.

Vierailija
5/23 |
27.09.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ne pitää ensin harjata juuriharjalla puhtaaksi, sitten keittää (norovirusvaaran vuoksi vähintään 2 minuuttia) ja lopuksi kuoria.

Vierailija
6/23 |
27.09.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vaihtoehtoiset ne voi kuoria.

Tai pestä hyvälaatuisella hienosaippualla.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/23 |
27.09.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

No jos haluat rusinoita syödä, niin mikäpä siinä.

Vierailija
8/23 |
27.09.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Ehdottomasti keitettävä.

Yksi kerta ei riitä. Keitettävä kolmasti aina vettä vaihtaen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/23 |
27.09.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pelkkä ryöppääminen kyllä riittää. Helpompi tapa on kuitenkin pari minuuttia mikrossa.

Vierailija
10/23 |
27.09.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Siemenet pitää poistaa myrkyllisyyden takia

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/23 |
27.09.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Suositeltavaa keittää ja sitten kuoria.

Vierailija
12/23 |
27.09.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pakasterypäleet kyllä, ainakin jos ovat ulkomaisia.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/23 |
27.09.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Juu, kannattaa keittää. Mutta vaan niin vähän, ettei viini (alkoholi) pääse haihtumaan.

Vierailija
14/23 |
27.09.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pitää tuossa laittaa keitinvesi kiehumaan! Ap

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/23 |
27.09.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Pelkkä ryöppääminen kyllä riittää. Helpompi tapa on kuitenkin pari minuuttia mikrossa.

Hyvä, että on muitakin ryöppääjiä. Mä huolestuin jo vähän, että pitääkö oikeesti keittää, kun aina oon vaan ryöpännyt. Laitatko tipan etikkaa sekaan ryöppäysveteen? Opin mummolta tuon konstin, helpottaa kuorimista.

Vierailija
16/23 |
27.09.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Willy Loman kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Ehdottomasti keitettävä.

Yksi kerta ei riitä. Keitettävä kolmasti aina vettä vaihtaen.

Myönnän, naurahdin! :D

Vierailija
17/23 |
27.09.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

No ei :DDD Käytät vaan mikrossa, paljon helpompaa.

Vierailija
18/23 |
28.09.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei, mutta mä kyllä dippaan ne kiehuvaan veteen. Pelkkä huuhtelu ei riitä poistamaan myrkkyjä niiden pinnasta.

Vierailija
19/23 |
28.09.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Itse käytän painekattilaa!

Vierailija
20/23 |
28.09.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Meille aikuisille varaan perjantai-illan viihdekäyttöön ihan tuoreita. Avioliitto kukoistaa muutaman tuoreen viinirypäleen jälkeen ja vaimo hymyilee onnellisena.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kaksi kolme kahdeksan