Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Miksi Lidlin pinaattia pitää kuumentaa niin kauan?

Vierailija
20.09.2016 |

Pussin kyljestä luin että mikrossa pitäis kypsentää 17-18 minuuttia!!!!!! Mä vaan sulatin. Mitä haittaa siitä voi olla jos ei kypsennä tuota aikaa mikä käsketään? Tietääkö kukaan?

Kommentit (8)

Vierailija
1/8 |
20.09.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tuossa ajassahan mikrossa kypsyy jo raa'at pihvitkin.

Vierailija
2/8 |
20.09.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Sulatettuna en söisi ulkomaista pakastepinaattia. Mutta kypsennysaika on aika pitkä. Toki kun ne jäisinä laittaa mikroon ja tavoitteena on kokonaan kypsä, niin meneehän siinä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/8 |
20.09.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mitä siinä ulkomaisessa pakastepinaatissa voi olla sitten?

Vierailija
4/8 |
20.09.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kaikenlaista pieneliötä jotka on terveydelle vaarallisia. Kuumenna vaan se suositusaika.

Vierailija
5/8 |
20.09.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

No se on myöhäistä nyt tällä kertaa kuumentaa enää, kun syötiin jo nuo sulatetut, mutta pitää muistaa ensi kerralla. Toivottavasti ei mitään pysyvää haittaa tule niistä pieneliöistä kuitenkaan.

Vierailija
6/8 |
20.09.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mä teen pinaatit aina kattilassa. Mikrossa ei voi  tehdä ruokaa turvallisesti.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/8 |
20.09.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Oon ostanut aina aiemmin suomalaista pakastepinaattia, joten olin jotenkin tottunut siihen ajatukseen että pelkkä sulatus riittää ja että niitä kuutioita voi nakella ruokaan ihan siltään ja odottaa että sulavat.

Vierailija
8/8 |
20.09.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ehkä siinä on norovirusta kuten pakastevadelmissa.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yhdeksän yksi neljä