Apua, unohdin korppujauhottaa vuoan? Onko kakku pilalla? Ev
Kommentit (16)
Kyllä on pilalla. Työnnä kakku miehesi peräaukkoon ja tee uusi.
Jos voitelit kuitenkin niin pitäisi kyl irtoa.
Voitelin kyllä. Vaikuttaako makuun? Ap
Vierailija kirjoitti:
Kyllä on pilalla. Työnnä kakku miehesi peräaukkoon ja tee uusi.
Miksi pitää tämmöisiä typeryyksiä kirjoittaa?
Jos joudut veitsellä tai lastalla irrottamaaan kakun ja se on epätasainen uoruta se jolakin ja täydestä menee,
Vierailija kirjoitti:
Voitelin kyllä. Vaikuttaako makuun? Ap
No, eihän siinä pinnassa ole sitä samaa rapeaa tuntumaa, mutta ei muutoin.
Vierailija kirjoitti:
Voitelin kyllä. Vaikuttaako makuun? Ap
Vaikuttaa. Se ei ole enää syötävää.
Vierailija kirjoitti:
Voitelin kyllä. Vaikuttaako makuun? Ap
Kyllä, jauhottamaton on parempaa.
T. av-mamma,joka ei koskaan jauhota kakkuvuokiaan
Ap taitaa olla sellainen leipoja, joka tekee täysin niin kuin ohjeessa sanotaan, mutta ei ymmärrä yhtään, miksi joku asia tehdään.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Kyllä on pilalla. Työnnä kakku miehesi peräaukkoon ja tee uusi.
Miksi pitää tämmöisiä typeryyksiä kirjoittaa?
Miksi pitää tehdä kakkua? Miksi pitää hengittää, tai ylipäätään olla olemassa?
Minä kanssa ihan pari päivää sitten voitelin vuoan, mutta unohdin korppujauhottaa sen. Hyvin kakku silti irtosi ja hyvä oli.
Joskus voitelin voilla ja se oli rasvakerroksena kakun päällä
Vierailija kirjoitti:
Ap taitaa olla sellainen leipoja, joka tekee täysin niin kuin ohjeessa sanotaan, mutta ei ymmärrä yhtään, miksi joku asia tehdään.
Olen itse asiassa hyvä leipuri ja olen tietoinen miksi korppujauhoa käytetään, siksihän kysyin. Irtoshan se, maku ei tosin ihan yhtä maukas, mutta kelvannee.
Ei jos saat sen irti vuasta