Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Miks mulle tulee alkoholista migreeni

Vierailija
05.09.2016 |

Ja nyt en tarkota mitää darraa vaan viime la kun join 2 siideriä ja 1 kaljan, siitä noin parin tunnin päästä tuli jäätävä migreeni:( en varmaan pysty enää juomaan ollenkaan alkoholia jos tämmöne meininki jatkuu..muilla samaa?

Kommentit (10)

Vierailija
1/10 |
05.09.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Okei. Älä juo alkoholia?

Vierailija
2/10 |
05.09.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

On samaa, mutta kun juon laittilimua ja väkeviä, ei tule.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/10 |
05.09.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Koska kuulut ihmisiin, joilla alkoholi toimii migreenin laukaisijana. Niin kuulun itsekin. Onneksi asiaan on ihan helppo ratkaisu.

Vierailija
4/10 |
05.09.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kyllä mä epäilen syyksi jotain muuta kuin sitä ALKOHOLIA. Todennäköisesti joku siiderin sulfiitti tai muu lisäaine? Tai joku muu jota söit siinä juomisen yhteydessä? Esim. mulla viini+homejuusto on varma migreenin aiheuttaja, mutta erikseen nautittuna ei. Light-paskat on myös päänsärkyjuttuja. Jounen viinimerkki. Synteettiset värit ja lisäaineet.

Eli jos juon, niin juon "puhdasta" alkoholia (viina, viski, rommi) tai olutta tai muutamaa kuivaa valkkaria tai muutamaa tietynmerkkistä punkkua. Mässytykset hiiteen, tai jos, niin suolapähkinöitä, tavallisia sipsejä itsetehdyllä dipillä (=kermaviili, sitruunapippuri, ketsuppi ja paprikajauhe, joskus puristettu valkosipuli).

Vierailija
5/10 |
05.09.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Kyllä mä epäilen syyksi jotain muuta kuin sitä ALKOHOLIA. Todennäköisesti joku siiderin sulfiitti tai muu lisäaine? Tai joku muu jota söit siinä juomisen yhteydessä? Esim. mulla viini+homejuusto on varma migreenin aiheuttaja, mutta erikseen nautittuna ei. Light-paskat on myös päänsärkyjuttuja. Jounen viinimerkki. Synteettiset värit ja lisäaineet.

Eli jos juon, niin juon "puhdasta" alkoholia (viina, viski, rommi) tai olutta tai muutamaa kuivaa valkkaria tai muutamaa tietynmerkkistä punkkua. Mässytykset hiiteen, tai jos, niin suolapähkinöitä, tavallisia sipsejä itsetehdyllä dipillä (=kermaviili, sitruunapippuri, ketsuppi ja paprikajauhe, joskus puristettu valkosipuli).

Höpö höpö, Ap:lla on sellainen geeni, että ei vaan siedä alkoholia. Kiinalaisilla on muistaakseni suurimmalla osalla kansasta sellaiset geenit, että eivät kestä alkoholia juuri lainkaan ja saavat siitä päänsäryn.

Ihan tutkittua faktaa se on.

Vierailija
6/10 |
05.09.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Juot liian vähän. Kokeile seuraavan kerran pohjille 12 tölkkiä olutta ja siihen päälle 0,75 pullo Absinthia. Voin taata ettei ole pää kipeä hetkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/10 |
05.09.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

On samaa, mutta kun juon laittilimua ja väkeviä, ei tule.

Siis mitä mä oikein kirjoitin?!? Nimenomaan ei saa juoda laittilimua, vaan ihan sitä aitoa tavaraa. Spriteä, Pepsiä, Jaffaa, Cocista sekä esim. Vodkaa.

Vierailija
8/10 |
05.09.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Täällä sama.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/10 |
05.09.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Juot liian vähän. Kokeile seuraavan kerran pohjille 12 tölkkiä olutta ja siihen päälle 0,75 pullo Absinthia. Voin taata ettei ole pää kipeä hetkeen.

Tuosta määrästä tulee jo amatööreille sairaalareissu, vähän kokeneemmallekkin mandoliinikrapula, jos ei paina 200kg

Mutta mikä ihmeellisintä, tarpeeksi pitkään kun juo, niin krapulat häviää, jos ei ihan överiksi vedä.

Vierailija
10/10 |
05.09.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Up

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: neljä viisi kuusi