Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

miksi sulla voi olla vaarallista?

Vierailija
28.08.2016 |

Sitähän laitetaan vaan muutama ihan pieni rae ruokaan. Niin pieni määrä ei oikeasti voi olla vaarallista. Ymmärrän jos sitä lisätään esim lusikallinen niinkuin esimerkiksi leivinjauhetta. Luulenpa että koska sulla on halvempaa kuin muut mausteet niin sitä pidetään vaarallisena jotta muitakin mausteita ostettaisiin. En tarkoita yrttejä vaa pippureita ja muita sellaisia.

Kommentit (1)

Vierailija
1/1 |
28.08.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pienikin määrä ruuassa jos toisessa on kuitenkin liikaa SUOLAA ihmiselle. Me emme tarvitse sitä juuri ollenkaan. Jos syöt lihatuotteita ja olet sekasyöjä, saat kaiken tarvitsemasi suolan jo syömästäsi lihasta luontaisena olevana ainesosana. Todellisuudessa sitä suolaa on lisättynä vielä esimerkiksi leivässä, voissa/margariinissa, leikkeleissä ja juustoissa, mikäli tykkäät voileipiäkin syödä niin yhdessä kinkkuleivässäkin on jo liikaa suolaa.

Itse syön sekaruokaa, käytän silloin tällöin suolaa mausteena mutta ei sitä tarvitse läheskään jokaiseen ruokaan maun vuoksi laittaa edes ripausta. Sitä en tiedä, sisältävätkö kasvitkin luonnollisesti suolaa, vai onko sitä syytä lisätä kasvisruokavalioon? En ole niin perehtynyt asiaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: neljä kaksi kaksi