Kummalla tavalla teet jauheliha perunasoselaatikon?
Tein pitkästä aikaa tätä lapsuuden lempiruokaani ja siitäpä kysely :)
Kommentit (6)
Kuuluu laittaa kerroksittain, jotta jauhelihaa on tasaisesti! Nam nam.
Pohjalle jauheliha ja sen päälle pottumuusi. Päälle vielä hieman korppujauhoja ja voita. Namnam.
Olen huijannut ja tehnyt mummonmuussilla ;) paistan jauhelihan ja laitan muussijauheen ja veden sekä mausteiden kanssa vuokaan. Päälle korppujauhoja.
Se kerroksittain laittaminen kuuluu ruokaan nimeltä Shepherd's Pie. Umpisuomalainen lihasoselaatikko laitetaan sekaisin paistettu (ja maustettu) jauheliha ja peruna(+porkkana ja/tai sipuli)sose, sitten juustoraastetta pintaan ja uuniin.
Kysytkö jauhelihalta, miten se tekee perunasoselaatikon?
Nuorempana tein siististi kerroksittain, mutta nykyisellään olen ruvennut hurjaksi.