Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Haluatko saada noroviruksen ja muut sekaiset bakteerit ruokaasi? Kokeile tätä iltalehden banaaninpillkomiskikkaa!

Vierailija
09.06.2016 |

Voin vaan kuvitella sitä kiinnipalaneen rasvan ja lian määrää uuniritilöissänne.

http://www.iltalehti.fi/pippuri/2016060821696422_ah.shtml

Kommentit (12)

Vierailija
1/12 |
09.06.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Miten se noro sinne uuniritilään on tullut?

Tuosta vinkistä kyllä ajattelin että on paljon helpompi pestä veitsi kuin uuniritilä

Vierailija
2/12 |
09.06.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei jatkoon.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/12 |
09.06.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

En tapaa paskoa uuniritilälleni, joten tokkopa siitä noroa löytyy :)

Vierailija
4/12 |
09.06.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mistä sitä rasvaa ja likaa tulee, kun laitan ritilän aina käytön jälkeen astianpesukoneeseen?

Vierailija
5/12 |
09.06.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Meillä banaanit pilkotaan 6-kielisellä kanteleella.

T. Muusikko Mynämäeltä

Vierailija
6/12 |
09.06.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

En mitään tauteja pelkäisi saavani, mutta osaan kuvitella että vähän pehmeämpi banaani ei tosiaan menisi noin helposti paloiksi vaan muussaantuisi ritilää vasten. Helpompi käyttää veistä. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/12 |
09.06.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

En tapaa paskoa uuniritilälleni, joten tokkopa siitä noroa löytyy :)

Luuletko, että noro tarttuu vain ulostekasasta? Väärässä olet. Se piilee mm. ostoskärryn kahvoissa ja hipelöidyissä hedelmissä kaupassa. Ohis

Vierailija
8/12 |
09.06.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Meillä banaanit pilkotaan 6-kielisellä kanteleella.

T. Muusikko Mynämäeltä

Kiitti nauruista!    :DDD

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/12 |
09.06.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Varmaan kätevää ihmiselle jolla ei ole yhtäkään veistä huushollissa. Mitä ihmettä, tuollainen tiski banaanin pilkkomisesta?? Onko ne ihan idiootteja tuolla? Vai ainoastaan veitsittömiä..?

Vierailija
10/12 |
09.06.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Iltapäivälehtiin kopioidaan kritiikittä ihan mitä vaan ulkomaalaisista lehdistä. Tuo on sentään pirkkaniksitasoa, ja siinähän niksit korvaavat menetetyn vitsipalstan.

Kyllä minustakin kantele olisi parempi, mutta eihän uuniritilästäkään mitään tauteja saa. Sehän steriloituu kuumassa joka kerta, kun uunia käytetään toisin kuin kannel, jota näprätään paljain käsin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/12 |
09.06.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ihminen sen voi pestä ennen kuin laitat sitä mihinkään! Tietysti bakteerit leviää jos mitään ei pese, tuolla sun perustelulla ei kannattaisi astioita käyttää ruokailuun. Lisäksi uunia käyttäessä lämpötila on yleensä yli 120C jossa n.15 min olleena harva bakteeri enää selviää, ja ihmisissä loisivat bakteerit kuolevat yleensä siinä 70C kohdilla (paitsi jos ovat tehneet kuoren itselleen tms) poikkeuksiakin toki on mutta 120C ainakin tappaa kaiken mikä ihmisessä voisi elää.

Vierailija
12/12 |
09.06.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Banaanin saa pilkottua nopeasti myös ilman apuvälineitä, kun napsii siitä sormin sopivan kokoisia siivuja. Ei tule tiskiä.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kolme neljä kuusi