Reseptejä hyvään raparbergkiisseliin?
Yritin googlettaa, mutta en löytänyt. Löytyisikö av:lta? Appivanhemmilta tuli kassillinen raparbergejä, nam! :)
Kommentit (20)
Oliko yhtä hyvän färgisiä kuin torgilta ostetut?
Käytä nesteenä omenamehua ja tarjoa kermavaahdon kera. Valiolla on ollut sellainen mansikkakerma, josta tehty vaahto sopii nimenomaan tämän kanssa.
Reseptiä en tiedä, mutta kansallisrunoilijan nimi kirjoitetaan aina tietty isolla.
Rabarbergikissuli on perinteisesti tehty hauduttamalla bergejä omassa mielessään, lisätään sokeria ja perunatuuttijauhoja sekaan niin voila! Keitä kunnes pieraisee.
Muista suurustaa kihssel kunnolla.
Rabarber ruotsiksi ja raparperi suomeksi.
Vierailija kirjoitti:
Rabarber ruotsiksi ja raparperi suomeksi.
Pelleilet varmaan? Se on kyllä rapamperi suomeksi!
Rabarbergeri on pahaa, heitä roskiin vaan.
Kyllä rabarbergibiiragga voittaa giisselin.
Ei kai nyt kukaan kiisseliin ohjetta tarvitse?
Mä maustan kaikki rabarberijutut joko kanelilla tai ingefääralla.
Mun mummi lausui aina dilli ja rabarberi:)
Korvaa puolet raparperista sellerillä niin saat maukkaampaa kiisseliä.
Äiti tapasi laittaa mannaryyniä raparperikiisseliin. Oli anopiltaan oppinut.
Kävitkö kuopaisemassa rabarberg-puskan työkaverin pihamaalta?
Ei kai tuo nyt niin ihmeellinen ole keittää. rabarberiä + weddä + sogeria kattilaan. Keitä kunnes pehnenevät. Sekoita lasissa berunajauhoa pari ruokalusikallista ja kylmää Weddä. lisää kiehuvaan seokseen sen verran että se sauostuu mieleiseksi. Älä keitä. Mausta vielä tarvittaessa lisäsogerilla ja halutessasi vanilijasogerilla sekä ganelilla.
Tarjoile maidon tai vaikka vanilijakastikkeen kanssa.
Itse mehustaisin suoraan pulloihin, saisi korgllisen rabarbergmehua.
Mun mielestä herkuinta on mustaherukka-raparperikiisseli/keitto.
Rabbarberghit on kyllä hyviä ghiisselishä.
Googleta giisselillä tai rabarberggiisselillä.