Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Siis alkaako riisissä kasvaa jotain outoja bakteereja keittämisen jälkeen?

Vierailija
16.04.2016 |

Muistan lukeneeni, että riisiruokaa ei mielellään kannattaisi uudelleenlämmittää ja syödä.

Kommentit (2)

Vierailija
1/2 |
16.04.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

2 vuorokautta sanitaan olevan maksimi säilytysaika.

Vierailija
2/2 |
16.04.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Itse fermentoin ruskean riisin ennen keittämistä mm. fytiinihapon poistamiseksi. En tiedä sitten keittämisen jälkeen,ei ole ollut ongelmia.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yhdeksän yhdeksän seitsemän