Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Jos haluat tuoretta leipää,

Vierailija
12.04.2016 |

kannattaa mennä aamulla kauppaan. Siellä on silloin juuri leivottua leipää.

Kommentit (6)

Vierailija
1/6 |
12.04.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jos haluat tuoretta leipää, tee viikonloppuna litran taikina, pyöritä siitä 6 limppua ja laita ne pakkaseen isoihin pakkasrasioihin.

Kun laittaa tunniksi uuniin 50 asteeseen ja toiseksi tunniksi 160 asteeseen, on joka päivä paljon kaupassakäyntiä pienemmällä vaivalla tuore leipä juuri siihen aikaan kuin itse haluat sen.

Pääsääntöisesti teen ihan perus porkkanaleipää jossa sen lisäksi hitusen inkivääriä, mutta välillä innostun tekemään leivät kuten korvapuustin, mutta leikkauksen sijaan käärin sen.

Vierailija
2/6 |
12.04.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

On vai? Ihan kaikkialla Suomessa, jokaisessa kaupassa?

En ole ajatellut miten sitä tulee, sen tiedän että muuta ruokatavaraa kai vain kerta viikkoon, tyhjää on usein ja vanhahkoa leipää.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/6 |
12.04.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Sen lisäksi voi katsoa päiväyksiä. Vaikka palstalla ei millään uskotakaan sitä yksinkertaista faktaa, että kaupoissa on eri-ikäistä leipää samassakin kasassa.

(Vieläkin kismittää muuan keskustelu tästä aiheesta, sen keskustelun uskomaton typeryys...)

Vierailija
4/6 |
12.04.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei se aamulla ostettu leipä enää niin tuoretta illalla ole, jos sen käy ennen töihin menoa ostamassa ja syö vasta illalla.

Vierailija
5/6 |
12.04.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Jos haluat tuoretta leipää, tee viikonloppuna litran taikina, pyöritä siitä 6 limppua ja laita ne pakkaseen isoihin pakkasrasioihin.

Kun laittaa tunniksi uuniin 50 asteeseen ja toiseksi tunniksi 160 asteeseen, on joka päivä paljon kaupassakäyntiä pienemmällä vaivalla tuore leipä juuri siihen aikaan kuin itse haluat sen.

Pääsääntöisesti teen ihan perus porkkanaleipää jossa sen lisäksi hitusen inkivääriä, mutta välillä innostun tekemään leivät kuten korvapuustin, mutta leikkauksen sijaan käärin sen.

Kokeile fenkolinsiemeniä ja tuoretta persiljaa, vaaleaa siirappia ja avokadoöljyä

Vierailija
6/6 |
12.04.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

On vai? Ihan kaikkialla Suomessa, jokaisessa kaupassa?

En ole ajatellut miten sitä tulee, sen tiedän että muuta ruokatavaraa kai vain kerta viikkoon, tyhjää on usein ja vanhahkoa leipää.

Ruokatavaraa kerran viikkoon? Missä helvetissä sä asut? Meille tulee joka päivä,tuore leipä kuudesti viikossa.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: seitsemän yhdeksän kaksi