Lue keskustelun säännöt.
Mössö leivän/sämpylän väliin
09.04.2016 |
Sipulia, tonnikalaa ja jauhelihaa, tuleeko hyvä?
Kommentit (3)
Eipä houkuttele tonnikalan ja jauhelihan yhdistelmä. Jos haluat lihaa ja kalaa yhdistää, lisää jauhelihaan hiukan silputtua silliä. Ja sipuliksi mieluummin shalottia, ettei tule liian äkäistä.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Mikään pakko ei ole niitä yhdistää, mutta jauhelihaa, joka pitäisi käyttää, on liian vähän pelkäksi täytteeksi tai vaikka pihveiksi sämpylän väliin. No, jospa teen pelkän tonnikalatäytteen.
Voiko jauhelihaa jatkaa kaurahiutaleilla, jos teen vaikka parit lihapullat, vai onko huono yhdistelmä? Korppujauhoja ei kai löydy enkä muutenkaan niistä välitä. Ap
En yhdistäisi kalaa ja lihaa.