Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Onko tattarijauho sinulle tuttua? Reseptit jakoon.

Vierailija
03.04.2016 |

Mihin käytät tattaria?

Kommentit (8)

Vierailija
1/8 |
03.04.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Blinit, nam

Vierailija
2/8 |
03.04.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vohveleihin...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/8 |
03.04.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tattarijauhoista teen blinejä, suurta herkkuani. Tattariryyneistä teen puuroa.

Vierailija
4/8 |
03.04.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pipareihin, lättytaikinaan, pannukakkuun, vohveleihin... 

Vierailija
5/8 |
03.04.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tattarpuuro on hyvää! Ja helppoa. Otat tattarryynejä ehkä 2-4 dl. Ryynit vuokaan tai uunin kestävään astiaan. Laitat hiukan suolaa. Peität ryynit maidolla. Laitat vuoan illalla (jo hiukan hiipuvaan) puu-uuniin. Aamulla ompi maukas tattarpuuro!

Vierailija
6/8 |
03.04.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vohveleihin...

Korvaatko vehnäjauhot samassa suhteessa tattarijauhoja?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/8 |
03.04.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kuivakakkuun

Vierailija
8/8 |
03.04.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Tattarpuuro on hyvää! Ja helppoa. Otat tattarryynejä ehkä 2-4 dl. Ryynit vuokaan tai uunin kestävään astiaan. Laitat hiukan suolaa. Peität ryynit maidolla. Laitat vuoan illalla (jo hiukan hiipuvaan) puu-uuniin. Aamulla ompi maukas tattarpuuro!

Tattari (ja hirssi) pitää huuhdella ennen käyttöä huolellisesti ensin kuumalla ja sitten kylmällä vedellä. Siemeniin muodostuu jotain myrkyllistä ainetta (en nyt muista mitä), joka pitää huuhdella näin pois. Tämä kys. aine tekee niistä myös kitkerän makuisia, joten puurosta tulee huolellisella huuhtelulla myös paljon pehmeämmän makuista.