Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Poron paisti +jugurttimarinadi=paisti pilalla?

Vierailija
26.03.2016 |

Eli saatiin poron putkiluupaisti joka pitäisi tänään laittaa mausteisiin. Eilen syötiin kebabbia josta jäi yli paljon valkosipulista jugurttikastiketta.
Meneekö paisti pilalle jos lykkään jugurtin siihen mureuttamaan?
Porosta ei kokemusta joten kyselen täältä kannattaako passata tää idea?

Kommentit (5)

Vierailija
1/5 |
26.03.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei!  Menee pilalle! Mieti miten lihalle käy kun se ui maitotuotteessa.

Vierailija
2/5 |
26.03.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Minä en laita poroon muuta kuin suolaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/5 |
26.03.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Toi on siis turkkilaista jugurttia, sellainen kässä että se murentais lihaa?

Kiletämättä epäilyttää kannattaako kuitenkaan noita sotke. Oisko mitään vinkkejä miten valmistaa?

Tod näk en saa pintojakaan paistettua kiinni kun niin iso köntti kyseessä.

Ap

Vierailija
4/5 |
26.03.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Googleta riistalle tai porolle marinadi, löytyy monia. Älä sotke tuohon jugurttiin.

Vierailija
5/5 |
26.03.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Laitoin sit vaan suolan, pippurin ja timjamia. Lasin punkkua perään.

aikamoiset kalvot oli tuossa. En tiedä sainko riitävästi pois. Eipä oo tuon kokoista lihaa ennen ollut.

Ap

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: neljä yksi kahdeksan