Voileipäkakku + mansikkakermakakku = kermayliannostus?
Suunnittelen viikonlopun ristiäistarjoilua ja otsikossa meidän suvun lempparit. Omasta mielestä kermaa on aivan liikaa ja tarjoaisin mieluummin salaattia ja suolaista piirakkaa, mutta koska kaikki tarjottavat pitää olla valmiina edeltävänä päivänä ei salaattivaihtoehto onnistu. Mielipiteitä? Ideoita?
Kommentit (6)
Miksi laitat voileipäkakkuun kermaa?? Itse en ainakaan käytä koskaan.
Kerma ei lihota mutta se leipä siinä voileipäkakussa on pahasta, kuten vehnä kakussa.
Voileipäkakkujakin voi tehdä monella tyylillä, itse en ole koskaan laittanut niihin kermaa ;)
Mutta joo, tee siitä voileipäkakusta vähän keveämpi versio, älä siis tee siitä pelkkää majoneesikakkua.
Keventää voit sitä oikein hyvin esim yrteillä mautetulla maitorahkalla.
Salaatin voi tehdä edellisenä iltana, jos ei tunge siihen jotain fetajuustoa löhjääntymään.
Esimerksi rucola, aurinkokuivattu tomaatti, kurkku, keitettyperuna, artisokansydämet, paprika ja sellaiset laadukasta oliiviöljyä, suolaa ja pippuria.
Mielestäni juhlissa ei tarvitse niin sairaan paljon nipottaa jostain kaloreista. Ellei sitten ole tarkoitus syödä niitä kakkuja kilokaupalla.
Voileipäkakussa ei tietääkseni ole kermaa. Täytekakkua voi keventää esim soijakermalla. Ei sitä kuohua oo pakko käyttää ;)