Miksi SUKLAALLA tarkoitetaan aina
Jotain Fazerin tai Maraboun ym suklaita, jotka eivät TODELLAKAAN ole suklaata, vaan karkkeja. SUKLAA sisältää vain kaakaomassaa, -voita ja -jauhetta ja vähän sokeria (paitsi 100% suklaassa)
Kommentit (11)
Varmaan samasta syystä, kuin housuista puhuttaessa tarkoitetaan yleensä yhtä yhtenäistä vaatekappaletta eikä kahta erillistä lahjetta.
Maitosuklaa on yksi suklaatyyppi muiden joukossa. Myös esim. pähkinöiden lisääminen suklaaseen ei tee siitä epäsuklaata.
Ostinpa minäkin pitkästä aikaa Pandan suklaalevyn, mantelikrokantin. Ja ihan yhtä kamalaa tuhnua ja ylimakeaa oli kuin ennenkin! Sokerihan se aineosaluettelossa komeili ensimmäisenä.
Vierailija kirjoitti:
Jotain Fazerin tai Maraboun ym suklaita, jotka eivät TODELLAKAAN ole suklaata, vaan karkkeja. SUKLAA sisältää vain kaakaomassaa, -voita ja -jauhetta ja vähän sokeria (paitsi 100% suklaassa)
ap puhuu RAAKASUKLAASTA
Siksi että on olemassa erilaisia suklaita, maitosuklaata, valkosuklaata ja tummaa suklaata.
Kaikista puhutaan suklaina.
Vähän niin kuin tee.
Kaikki puhuvat teestä vaikka löytyy vihreää ja valkoista ja punaista ja keltaista ja mustaa ja maustettuja ja rooibos ja mitähän kaikkea.
Koska maitosuklaa on parasta suklaata.
Miksi puhutaan linnusta vaikka tarkoitetaan hömötiaista?
Vierailija kirjoitti:
Jotain Fazerin tai Maraboun ym suklaita, jotka eivät TODELLAKAAN ole suklaata, vaan karkkeja. SUKLAA sisältää vain kaakaomassaa, -voita ja -jauhetta ja vähän sokeria (paitsi 100% suklaassa)
Oikeaan suklaaseen ei kyllä tule usein ollenkaan sokeria, eikä myöskään mitään kaakaoMASSAA vaan: kaakaovoita, puhdasta raakakaakaojauhetta ja kookosöljyä. Ei välttämättä yhtään sokeria, vaan lisä makeutus voi tulla hunajasta, vaniljasta tai siirapista. Nih.
En tiedä. Voimia sinulle.