Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Perunamuusi ei onnistu millään!

Vierailija
13.01.2016 |

Yritän tehdä lounaaksi perunamuusia, mutta siitä tulee liisteriä. Laitoin litran maitoa kattilaan, lämmitin sitä ja samalla sekoitin joukkoon perunajauhoja. Enemmän ja enemmän, kunnes siitä tuli paksua. Mutta se on ihan liisteriä!

Miten tuosta saa syötävää? Suolaa laitoin, pitääkö laittaa jotain voita? Se ei yhtään muistuta perunamuusia, vaikka tosi usein teen niistä kaupan valmisjauheista perunamuusia. Mitä niissä siis on lisää (muu kuin maitojauhe ja suola), että perunamuusi onnistuu?

Kommentit (23)

Vierailija
1/23 |
13.01.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Et oo tosissas...

Vierailija
2/23 |
13.01.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mikä vika on oikeissa perunoissa?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/23 |
13.01.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

höpsö, taasko sinä olet ollut asialla?

Vierailija
4/23 |
13.01.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Perunamuussi - muussattu peruna. Jauhot ei taida tähän kuulua

Vierailija
5/23 |
13.01.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Mikä vika on oikeissa perunoissa?

No ei mikään, mutta paljon helpompaa käyttää jauheita kuin kuoria ja keittää perunoita. 

ap

Vierailija
6/23 |
13.01.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Käytä perunoita, älä käytä mitään perunajauhoja.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/23 |
13.01.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Perunamuussi - muussattu peruna. Jauhot ei taida tähän kuulua

No blaah. Kaupat on pullollaan niitä valmisperunamuusijauheita, jos et ole tiennyt..

ap

Vierailija
8/23 |
13.01.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Miksi laitoit perunajauhoja muusiin? En yhtään ihmettele että muusista tuli liisteriä jos laitoit siihen kerta perunajauhoja.

Itse laitan muusiin aina suolan lisäksi maitoa ja voita. Hyvää tulee joka kerta

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/23 |
13.01.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Oletko maissijauhoista koittanut popcornia tehdä?

Vierailija
10/23 |
13.01.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Perunoiden kuoriminen ja keittäminen ei ole hankalaa vaikka se voikin ajatuksena sellaiselta tuntua.

Kokeile ihan rohkeasti nyt vaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/23 |
13.01.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Miksi laitoit perunajauhoja muusiin? En yhtään ihmettele että muusista tuli liisteriä jos laitoit siihen kerta perunajauhoja.

Itse laitan muusiin aina suolan lisäksi maitoa ja voita. Hyvää tulee joka kerta

Ap on olevinaan vitsikäs ja koittaa tehdä perunatärkkelyksestä muusia. 

Vierailija
12/23 |
13.01.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Älkää nyt neuvoko käyttämään oikeita perunoita, kun niitä minulla ei tähän hätään ole. Mitä siis lisään tuohon liisteriin, että siitä tulee syötävää perunamuusia? Mitä en nyt hiffaa? Valmiissa perunamuusijauheissa on ilmeisesti maitojauhetta ja suolaa ja minä laitoin jo sitä maitoa ja suolaa, mutta tuo ei muistuta etäisestikään perunamuusia. Mitä siis niissä valmismuusijauheissa on, jota en muistanut!?!

ap

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/23 |
13.01.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Sä tuhlasit 28 sekuntia mun aikaani tällä huonolla provolla. Häpeä.

Vierailija
14/23 |
13.01.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tämä provo on täällä säännöllisin väliajoin. Ei jaksaisi enää...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/23 |
13.01.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Miksi laitoit perunajauhoja muusiin? En yhtään ihmettele että muusista tuli liisteriä jos laitoit siihen kerta perunajauhoja.

Itse laitan muusiin aina suolan lisäksi maitoa ja voita. Hyvää tulee joka kerta

Häh? En laittanut perunajauhoja muusiin, vaan yritän tehdä perunajauhoista muusia. Siis lisäsin maitoon perunajauhoja, mutta lopputulos ei onnistunut.

ap

Vierailija
16/23 |
13.01.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Miksi laitoit perunajauhoja muusiin? En yhtään ihmettele että muusista tuli liisteriä jos laitoit siihen kerta perunajauhoja.

Itse laitan muusiin aina suolan lisäksi maitoa ja voita. Hyvää tulee joka kerta

Vierailija
17/23 |
13.01.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mitä jos lukisit vaan ne ohjeet siitä pakkauksesta?

Vierailija
18/23 |
13.01.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Mitä jos lukisit vaan ne ohjeet siitä pakkauksesta?

Niin, vaikka sen, että mihin tarkoitukseen perunajauhoa käytetään. Ja sitten voitaisiin sopia, ettei tätä juttua enää tarvitse toistaa. 

Vierailija
19/23 |
13.01.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

paljon helpompaa käyttää jauheita kuin kuoria ja keittää perunoita. 

ap

Jos se on niin paljon helmpompaa, niin mitä valitat? Sinähän sait täydellisen sileää ja kuohkeaa perunamuussia.

Vierailija
20/23 |
13.01.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tässä sen taas näkee että provoilu on taitolaji. Erityisesti jutun jatkaminen. Ap ei vaan osaa.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: seitsemän kaksi kuusi