Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Miten hyödynnät kananmunien keltuaiset?

Vierailija
09.01.2016 |

Olen heittänyt ne vain roskiin. Tuntuu tyhmältä, onko teillä jotain käyttöä niille?

Kommentit (8)

Vierailija
1/8 |
09.01.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Syön ne.

Vierailija
2/8 |
09.01.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Öö, ihan syömällä siinä missä muunkin kananmunan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/8 |
09.01.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vittu mikä idiootti tuo AP

Vierailija
4/8 |
09.01.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Paistetut munat extrakeltuaisten kera. Keltuainen on se paras osa joten extrakeltuaismunat ovat herkkua. 

 

Pannariin, munakkaaseen ja lättyihin voi osan kokomunista korvata pelkällä keltuaisella. Uunijuustovoileipien kuorrutteeseen tulee nimenomaan juustoa plus keltuainen, samoin muut gratiinit onnistuvat hyvin ilman valkuaista. 

 

Keltuainen säilyy tiiviissä pienessä rasiassa jääkaapissa muutaman päivän. 

Vierailija
5/8 |
09.01.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Keitän ne ja syötän kanoille

Vierailija
6/8 |
09.01.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Teen pasta carbonaraa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/8 |
09.01.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Miksi sinulta jää keltuaisia? Vai teetkö valtavia määriä marenkia tms?

Vierailija
8/8 |
09.01.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Leivonnassa esim. kekseihin voi laittaa pelkästään niitäkin. Ite pyöräytän monesti muutamat keksit jos jää yli, ne on helppo pakastaakin. Toki keltuaiset voi paistaa ja syödä, mutta en vain henkilökohtaisesti tykkää yhtään paistetusta kananmunasta yms. munakkaista :-D

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kolme seitsemän kaksi