Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

ARGH! Pilaan kaikki paistinpannut

Vierailija
09.01.2016 |

Ihan oikeasti, mikä neuvoksi?! Ostin syksyllä uuden paistinpannun, koska edellisestä alkoi pinnoite irrota. Nyt tämäkin pannu on menossa pilalle, irtoaa siis pinnoitetta. En raavi pannuja millään metallijutuilla tms. Pannut ovat kaikki olleet Hackmanin.

Kommentit (11)

Vierailija
1/11 |
09.01.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Osta ikean 365 sarjaa, on hyviä.

Vierailija
2/11 |
09.01.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Sä todennäköisesti päästät pannut kuumenemaan tyhjänä tai kuumennat ylipäänsä liikaa. Tämä on usmattoman vaikeaa, jos sulla on yksi tai kaksi pannua, joilla yrität tehdä kaiken. Jos haluaa pinnoitettuja pannoja käyttää, pitäisi olla eri ruoille, jotka paistetaan erilaisilla lämmöillä, eri pannut. Ja pihvipannu pinnoitettuna ei käytännössä toimi koskaan. Ja jos peset tiskikoneessa, se tuhoaa parissa kuukaudes minkä tahansa pannun, vaikka joissain annetaankin lupa koneen käyttöön.

Suosittelen pinnoittamatonta valurautapannua. Sitä ei voi paistamalla pilata. Mutta tiskikoneeseen sitäkään ei saa laittaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/11 |
09.01.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kuulostaa että ylikuumennat pannujam Kuumennatko pannut tyhjänä? Pannuun pitäisi samantien laittaa joko rasvaa tai öljyä, jos kumpaakaan ei halua käyttää niin vettä, jonka sitten viskaa pois kun alkaa kiehua. Pidätkö levyä aina ihan täysillä? Kuumenna pannu kuumaksi täysillä, mutta kun on kuumentunut niin pari astetta pienemmälle. Etenkin induktioliesi on niin tehokas ja vielä nopea, että pannut ylikuumenevat helposti -> ruoka alkaa tarttua kiinni, pinnoite rapisee pois ja pohja menee kuperaksi.

Ei kuulosta siltä, että pannuissa olisi valmistusvirhettä tms jos sulla käy aina noin. :)

Vierailija
4/11 |
09.01.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pannua ei saa kuumentaa liikaa, se menee pilalle. Jos sulla on hellassa asteet 1-6, niin 4 on korkein lämpö jolle kannattaa laittaa ei koskaan esim. 6. Muuten pannusi on kohta entinen. Useimmille pannuille ei myöskään teräslastoja.

Vierailija
5/11 |
09.01.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vastaus on valurautapannu. Ostimme jo vuosia sitten ja edelleen käytössä sama pannu.

Vierailija
6/11 |
09.01.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mitä se vaikka olis minkä -manin pannu kun/jos pannu ei kestä :)

Heh heh oli vaikka mikä kovanaama jos paistinpannu ei kestä vaan on huono hehe  heh heh.

eeh eeeh heh heh.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/11 |
09.01.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kiitos vastauksista, kuulostaa siltä, että ylikuumennan pannuja. Jauhelihan ja lihan muutenkin laitan yleensä vasta kuumaan pannuun.. Koneessa en pese pannuja. ap

Vierailija
8/11 |
09.01.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pesetkö ap ne koneessa vai käsin?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/11 |
09.01.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vastaus on valurautapannu. Ostimme jo vuosia sitten ja edelleen käytössä sama pannu.

Hiiliteräspannu on vielä parempi vastaus. Sen verran tiiviimpää materiaalia, että maut eivät tartu. Myös hieman kevyempi. Muutoin kaikki valuraudan hyvät puolet.

Vierailija
10/11 |
09.01.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Kiitos vastauksista, kuulostaa siltä, että ylikuumennan pannuja. Jauhelihan ja lihan muutenkin laitan yleensä vasta kuumaan pannuun.. Koneessa en pese pannuja. ap

Jos jauhen liha on vanhasta jauhesta, on kuivaa, eli muista rasva ettei pala kiinni.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/11 |
09.01.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Valurautaan tarttuu vaan moni ruoka kiinni. Pihvinpaistoon soveltuu hyvin.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yhdeksän yhdeksän kaksi