Lue keskustelun säännöt.
Tänään kokataan...
23.10.2015 |
...porkkana- ja perunasiivuja oliiviöljy-hunaja-sitruuna-yrtti-suola-pippurimarinadissa uunissa paahtaen.
-höyrytettyä parsakaalia
-porsaankyljyksiä.
Jälkiruoaksi en keksi muuta, kuin että tekisin marjamehusta hyytelöä, jonka kanssa kermavaahtoa.
Kommentit (4)
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija kirjoitti:
En kyllä syö potkaa :) Sinä?
En voisi käydä Saksassa syömättä Eisbeinia. Paljon hapankaalia ja riittävästi olutta niin das macht gut!
Aaaah... Hapankaalia.
Possunkyljyksiä. Savupotkaa...
Ne kun maustaa korianterilla. sitruunamelissalla ja limetillä. Ripaus chiliä ja kaikki upotetaan kookoskermaan. jam.
Loistavaa! Joku siis vielä syö porsaankyljyksiä. Luulin, että ne ovat jo historiaa. Syötkö joskus myös potkaa?