Lue keskustelun säännöt.
Miten lihaperunasoselaatikko tehdään?
Kommentit (5)
Itse teen sitä silloin kun edelliseltä päivältä on jäänyt PALJON muusia syömättä, tarvittaessa jatkan pussijauheella.
Muusiin sekoitetaan kananmunaa. Vuokaan kerros muusia, paistettua jauhelihaa ja sipulia, toinen kerros muusia. Uuniin sen verran että lämpeää kunnolla.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
http://www.k-ruoka.fi/reseptit/liha-perunasoselaatikko/
http://www.kotikokki.net/reseptit/nayta/110525/Jauheliha-perunasoselaatikko/
Laatikko kannattaa paistaa kunnolla, koska vain siten siihen muodostuu herkullinen pinta ja ruoka maistuu paremmalta.
Ei tarvi munaa. Löysä muusi, paistettu jauheliha ja sipuli sekaisin. Päälle laitan korppujauhoja ja voinokareita tai juustoraastetta.
En ole koskaan tehnyt vaikka mieli tekisi. Kai potut muusataan ja sekoitetaan siihen jauheliha (tai mitä nyt lihaa nyt haluu), maustetaan ja uuniin?