Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Miten lihaperunasoselaatikko tehdään?

Vierailija
30.09.2015 |

Tehdäänkö perunoista ensin muusi vai?

Kommentit (5)

Vierailija
1/5 |
30.09.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

En ole koskaan tehnyt vaikka mieli tekisi. Kai potut muusataan ja sekoitetaan siihen jauheliha (tai mitä nyt lihaa nyt haluu), maustetaan ja uuniin?

Vierailija
2/5 |
30.09.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Itse teen sitä silloin kun edelliseltä päivältä on jäänyt PALJON muusia syömättä, tarvittaessa jatkan pussijauheella.

Muusiin sekoitetaan kananmunaa. Vuokaan kerros muusia, paistettua jauhelihaa ja sipulia, toinen kerros muusia. Uuniin sen verran että lämpeää kunnolla.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/5 |
30.09.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

http://www.k-ruoka.fi/reseptit/liha-perunasoselaatikko/

http://www.kotikokki.net/reseptit/nayta/110525/Jauheliha-perunasoselaatikko/

 

Laatikko kannattaa paistaa kunnolla, koska vain siten siihen muodostuu herkullinen pinta ja ruoka maistuu paremmalta.

 

Vierailija
4/5 |
30.09.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

En laita kananmunaa

Vierailija
5/5 |
30.09.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei tarvi munaa. Löysä muusi, paistettu jauheliha ja sipuli sekaisin. Päälle laitan korppujauhoja ja voinokareita tai juustoraastetta.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kuusi yksi yksi