Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Millä punaviinin voi

Vierailija
14.01.2011 |

korvata ruuanvalmistuksessa?

Kommentit (7)

Vierailija
1/7 |
14.01.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Eikä hyvää punaviiniä voi korvata huonolla.

Vierailija
2/7 |
14.01.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jos alkoholin takia, osta alkoholitonta. Burgundin padan voi tietenkin tehdä vaikka paseeratusta tomaatista pelkästään.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/7 |
14.01.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Punaviinikastikkeen punaviiniä tuskin voit korvata millään. Lihapataan jossa viini toimii mureuttajana voi laittaa vaikka olutta tilalle.

Vierailija
4/7 |
14.01.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

(punaVIINImarjalla). -Mehulla tai -hyytelöllä. Tiedä sitten menisikö mustallakin, jos punaista ei ole.

Vierailija
5/7 |
14.01.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

(punaVIINImarjalla). -Mehulla tai -hyytelöllä. Tiedä sitten menisikö mustallakin, jos punaista ei ole.

edes ruuanvalmistuksessa, niin siksi pitää korvata se jollain.

Kiitos vastauksista.

Vierailija
6/7 |
14.01.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Lihapataa teen ja en käytä lainkaan alkoholia

edes ruuanvalmistuksessa, niin siksi pitää korvata se jollain.

Kiitos vastauksista.


höyrystyy pois ruoanvalmistuksen lämpötiloissa, joten sen pelossa sitä ei tarvitse välttää.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/7 |
14.01.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ihan mielenkiinnosta kysyn. Kun olen aiemmin itsekseni mietiskellyt esim. muslimeja ja uskonnollisista syistä alkoholista kieltäytyviä, että miten menettelevät just ruuan laiton suhteen.



Kun tosiaan alkoholi höyrystyy kokonaan pois ruokaa valmistettaessa.



Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yhdeksän yhdeksän kahdeksan