Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Kun valmistatte neulamuikkuja,

Vierailija
07.01.2011 |

teettekö ne puhkotuista vai kokonaisista kaloista?

Kitkan viisaista vai jostain muista?



Tero

Kommentit (5)

Vierailija
1/5 |
07.01.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

laadukasta kotiruokaa tekevät mammat silloin luuhaa, kun olis tarvis???



Tero

Vierailija
2/5 |
07.01.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

mie teen sekä puhkottuna, että kokonaisena. Ajatuksena puhkomaton on vähän :(

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/5 |
07.01.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

ja paistan voissa pannulla. Suolaan reilusti. Muusin kanssa tarjoilen.



Ole hyvä!

Vierailija
4/5 |
07.01.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ruisjauhoissa? Vai muutakin sekaan?



Tero

Vierailija
5/5 |
07.01.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

pyöruttelen ruisjauhoissa ja paistan rapeiksi voissa, suolaa pintaan ja nam.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kolme seitsemän yksi