Puhdasta salmiakkia halvalla?
Saako salmiakkia jostain halvemmalla kuin tämä 100g/5,60€? http://www.cchobby.fi/ammoniakkisuola-100-g.aspx
Voisi tehdä kunnon turkinpippureita itse.
Kommentit (16)
Joo ja kaiken lisäksi, ennenkuin kukaan alkaa lotraamaan millään suolahapolla ja ammoniakilla, ammoniumkloridi on oikeasti myrkyllistä. Pieniä määriä voi nauttia ilman vaikutuksia mutta tappava annos rotalle on ollut näköjään reilu 1,5g per painokilo.
Minä ostan salmiakkini kaupasta, suosittelen muillekin.
Apteekista ei kovin helpolla myydä enää ammoniakkia ulos, kiitos kaiken maailman kotipommintekijöiden.
[quote author="Vierailija" time="30.07.2015 klo 13:51"]
Apteekista ei kovin helpolla myydä enää ammoniakkia ulos, kiitos kaiken maailman kotipommintekijöiden.
[/quote]
Kehitys ja enenkaikkea Suomi pysahtyy moisella asenteella
[quote author="Vierailija" time="30.07.2015 klo 14:26"]
[quote author="Vierailija" time="30.07.2015 klo 13:51"]
Apteekista ei kovin helpolla myydä enää ammoniakkia ulos, kiitos kaiken maailman kotipommintekijöiden.
[/quote]
Kehitys ja enenkaikkea Suomi pysahtyy moisella asenteella
[/quote]Kaikki kannattaa kieltää, ihan vain varmuuden vuoksi.
[quote author="Vierailija" time="30.07.2015 klo 14:32"]
[quote author="Vierailija" time="30.07.2015 klo 14:26"]
[quote author="Vierailija" time="30.07.2015 klo 13:51"]
Apteekista ei kovin helpolla myydä enää ammoniakkia ulos, kiitos kaiken maailman kotipommintekijöiden.
[/quote]
Kehitys ja enenkaikkea Suomi pysahtyy moisella asenteella
[/quote]Kaikki kannattaa kieltää, ihan vain varmuuden vuoksi.
[/quote]Huonosti menee Suomella jos salmiakkikin kielletään.
Ammoniumkloridista ei kai sentään pommeja tehdä.
[quote author="Vierailija" time="30.07.2015 klo 19:18"]
Ammoniumkloridista ei kai sentään pommeja tehdä.
[/quote]AV-mammat on niin taitavia, että ne tekee pommin vaikka paskastaan.
Voiko tuota siis syödä pelkästään?
[quote author="Vierailija" time="30.07.2015 klo 02:44"]Voiko tuota siis syödä pelkästään?
[/quote]
Pitäähän siinä ainakin sokeria olla. Ei sitä muuten miellä sellaiseksi miten tavallinen tallaaja salmiakin ymmärtää.
[quote author="Vierailija" time="30.07.2015 klo 02:44"]
Voiko tuota siis syödä pelkästään?
[/quote]
No ainakin saatanan kallista pelkästään popsittavaksi, kun kilohinta huitelee yli viidessäkympissä, normi salmiakkikarkkeja kun myydään alle kympin kilohinnalla.
Älä valmista salmiakkia itse. Höyryt ovat myrkyllisiä hengittää. Googlaa ammoniakkisuola. Osta kaupasta salmiakkisi.
[quote author="Vierailija" time="30.07.2015 klo 02:09"]
Saako salmiakkia jostain halvemmalla kuin tämä 100g/5,60€? http://www.cchobby.fi/ammoniakkisuola-100-g.aspx Voisi tehdä kunnon turkinpippureita itse.
[/quote]
Osta apteekista ammoniumkloridia, tai osta ammoniakkia, sekä suolahappoa ja valmista ammoniumkloridi itse.
[quote author="Vierailija" time="30.07.2015 klo 04:59"]
[quote author="Vierailija" time="30.07.2015 klo 02:09"]
Saako salmiakkia jostain halvemmalla kuin tämä 100g/5,60€? http://www.cchobby.fi/ammoniakkisuola-100-g.aspx Voisi tehdä kunnon turkinpippureita itse.
[/quote]
Osta apteekista ammoniumkloridia, tai osta ammoniakkia, sekä suolahappoa ja valmista ammoniumkloridi itse.
[/quote]
Joo ei ole hyvä ideä.
-ingenjör
[quote author="Vierailija" time="30.07.2015 klo 02:44"]Voiko tuota siis syödä pelkästään?
[/quote]
Koulussa teimme aikoinaan kemiantunneilla, voi kyllä syödä, mutta maistamiseksi taisi jäädä. Kaipaa lakua seurakseen.
Kaipaa lakritsia kylkeen, mutta pystyy sitten tekemään itse karkit ja vaikka salmiakkikossua. Hinta on tosiaankin hurja. Varmaan pitäisi itse tehdä tuo salmiakki, mutta kuka haluaa alkaa lotraamaan suolahapon ja ammoniakin kanssa keittiössä?