Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Miten tehdään kinuskia kakun päälle?

Vierailija
15.05.2012 |

Olen yrittänyt pari kertaa ohjeella "2dl fariinisokeria, 2dl kuohukermaa, keitä n. 10 min. kokeile pudottaa tippa vesilasiin jne.."



Kaikki onnistuu hyvin siihen asti kunnes valmista kakkua leikataan! Kinuski on niin kovaa, että tarvitaan saha leikkaamaan sitä. Maku on kyllä erittäin hyvä mutta miten kinuskin saa pehmeämmäksi ja helposti (kakkulapiolla) leikattavaksi?

Kommentit (3)

Vierailija
1/3 |
15.05.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mä teen tuolla ohjeella, eli 2 dl fariinisokeria ja 2 dl kuohu/vispikermaa. Keitän hiljaisella lämmöllä varmaan lähemmäs tunnin ajan, kunnes on sen verran paksua, että kun pudottaa pisaran kakun päälle, eikä se imeydy.

Lopuksi vielä nokare voita, kuulemma kiiltoa antamaan.



Olen tehnyt tätä monta kertaa, eikä koskaan ole ollut kovaa, ettei olisi pystynyt leikkaamaan. Hyvää on :)

Vierailija
2/3 |
15.05.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

mutta sokeria 1,5 dl ja 0,5 dl tavallista sokeria. Liian kovaa en minäkään tästä ole saanut mutta välillä vähän sitkeää niin ettei leikkaudu nätisti. Silloin luultavasti keitin liikaa. Koskaan en ole tuntia keittänyt, ehkä n. 20 min kunnes sakenee sopivaksi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/3 |
15.05.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Säilykepurkillinen kondensoitua maitoa. Tyhjennä purkki isoon astiaan ja lämmitä mikrossa. Sekoita välillä ja varo yli kiehumista. Valmistuu 10 minuutissa:)

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kaksi kolme viisi