Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Muita, joilla 'ongelmia' Polar 5% juuston kanssa?

Vierailija
28.08.2009 |

Eihän tuosta ole mitään iloa, kun on niin pehmeää, ettei saa juustohöylällä leikattua, kun tarttuu siihen ja sitten murtuu isoja paloja koko juustosta.



Miten saatte sitä leikattua????

Kommentit (22)

Vierailija
1/22 |
28.08.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

Helppoa leikata, myös lasten makuun, ja käy myös ruoanvalmistukseen! Suosittelen, meidän perheen suosikkijuusto ollut jo vuosia.

Vierailija
2/22 |
28.08.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

ja kärsin aikanaan painonvartijoissa polar 5%:sta... Kyllähän tuo murtuminen on ihan totta, mutta korvautui sillä, että sai käyttää ihan tarpeeksi juustoviipaleita ilman että meni puolet päivän pisteistä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/22 |
28.08.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

on yllättävän hyvä kevytjuusto (5 %). On myös laktoositon.

Vierailija
4/22 |
28.08.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

miksi käytätte noin vähärasvaisia "juustoja"?



Itse olen joskus yrittänyt syödä noita 5% ja se on kyllä aika kaukana juustosta sekä maultaan että usein myös koostumukseltaan ja ulkonäöltään.

Vierailija
5/22 |
28.08.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

juustoa syödä. Käy kerran viikossa lenkilä niin voit syödä vaikka 17% oltermannia. Meinaatko että laihdutat tuon juuston voimin?

Vierailija
6/22 |
28.08.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

ja rasvaa on vain 2 %. Voi lusikoida leivän päälle.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/22 |
28.08.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

Asian vierestä menee..

Mutta kyllä sitä miettii että mitä ainetta tuo 5% juusto edes on, juuston pitää olla aika rasvaista. Se on kuin muovia. En syö koska sitä ei ole tutkittu mitä se sisältää.

Syön kaikenlaisia tavallisia juustoja ihan hyvällä mielellä, en käytä kilokaupalla niitä niin miksi tyytyä pahaan.

Vierailija
8/22 |
28.08.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

Leikkautuu hyvin ja maistuu paremmalta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/22 |
28.08.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

on merkitystä, onko juusto 5% vai 15%...



Mutta ehkäpä kokeilen seuraavan kerran Arlan Kadett 5%:ia. Kiitos vinkistä!



ap

Vierailija
10/22 |
28.08.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

ja nimenomaan se kevyempi versio, oisko 10 %.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/22 |
28.08.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

vaan myös kolesterliarvot. Ne voi olla korkeat myös normaalipainoisella.

Vierailija
12/22 |
28.08.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mulla niitä kaapissa, mutta ei kukaan halua syödä. Ei polar 5% kyllä ole mitekään juustoa, en itse sitä ainakaan siksi luokittele. Lähinnä maistuu sellaselle vahhalle tapetille....

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/22 |
28.08.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

On erikseen pehmeälle juustolle ja kovalle juustolle tarkoitettuja höyliä. Mene kauppaan ja kysy. Mulla ei ole ollut ikinä suurempia vaikeuksia Polar 5% kanssa. Epäilijöille tiedoksi, että on ihan ok-maksuta juustoa.

Vierailija
14/22 |
28.08.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

Samoin kuin kaikenmaailman kermakkeet ja muut korvikkeet.



Aito on aina parasta. :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/22 |
28.08.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

ap

Vierailija
16/22 |
28.08.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

Niinpä ei juustohöyläkään sovi sen ottimeksi.



Juusthöylällä voi vallan mainiosti vetää viipaleita esimerkisi emmentalista!

Vierailija
17/22 |
28.08.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

ap

Vierailija
18/22 |
28.08.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ja hyvällä omatunnolla sitä leivälle? 5% juusto on varmasti niin pahaa, että ennemmin sitten vaikka ilman juustoa!

Vierailija
19/22 |
28.08.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tota juustoa leikata vaan kuutioiksi salaattiin tai käyttää ruuanvalmistukseen?



Kannattaa käyttää ihan leivän päälle juustoa josta saa leikkaamalla siivuja. Ei yhdessä viipaleessa paljoa oikeasti paina onko se nyt hiukan terveellisempi kuin toinen viipale.

Päälle kasa kasviksia!

Vierailija
20/22 |
28.08.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

Polar on kumia. Ja murtuu. Miehellä on semmoinen juustohöylä millä saa paksuja siivuja, ei murru niin helposti. Itse otan mieluummin ohuen siivun täysrasvaista ja hyvää juustoa, kuin paksun siivun mautonta kumijuustoa.