Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Duunaritaustainen tuttu on tulossa syömään

Vierailija
12.01.2015 |

Mistä duunarit tykkää? Me muut olemme akateemisia ja ajattelin että duunari ei välttämättä pysty osallistumaan keskusteluumme, joten hänelle pitäisi keksiä jotain tekemistä. Laitanko jotain piirrettyjä pyörimään?

Kommentit (17)

Vierailija
1/17 |
12.01.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tää sama keskusteluhan on ollu täällä aiemminkin.

Vierailija
2/17 |
12.01.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Toki

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/17 |
12.01.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tarjoa ranskalaisia ja nugetteja, mutta muista antaa ruokalappu ja lupa ottaa lelu ruokapöytään.

Vierailija
4/17 |
12.01.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jos olisin duunarivieraasi niin olisi osaltani viimeinen käynti sinun luonasi. 

Vierailija
5/17 |
12.01.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

sulla on nyt eturivin tilaisuus valistaa häntä. ota opettavainen asenne, vilauta a-studiota tai ala keskustella puun kantohinnan vaikutuksesta maailmankaupan tilanteeseen. jos näyttää ilme ahdistuneelta niin siirry hetkeksi puhumaan kotoisasti kaljan hinnasta jotta talousaiheen opettelu tuntuisi tutummalta. 

ruokana jauhelihaisaa keittoa näin pakkasella mutta höystä se eksoottisemmalla mausteella varovasti. pikku askelin duunaristakin tehdään oikea ajatteleva ihminen ja sinä pääset pätemään!

Vierailija
6/17 |
12.01.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Puuha pete tv:stä ja uunimakkaraa perunamuusilla. Voitte sit kerääntyä hänen ympärilleen tuijottamaan miltä duunari näyttää..

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/17 |
12.01.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jostain syystä akateemiset ihmiset tuntuvat tämän keskustelun takia erittäin vähä-älyisiltä.
Duunari

Vierailija
8/17 |
12.01.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Aika jännä juttu että aika moni suomalainen on duunari. AP lienee vapaaherratar?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/17 |
12.01.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Toivon todella että tämä keskustelu on sarkasmia, mutta valitettavasti taitaa olla täyttä totta. 

Vierailija
10/17 |
12.01.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="12.01.2015 klo 16:07"]

Jostain syystä akateemiset ihmiset tuntuvat tämän keskustelun takia erittäin vähä-älyisiltä. Duunari

[/quote]

Toisaalta duunari(t) ei vaikuta kaikkein nopeimmilta...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/17 |
12.01.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="12.01.2015 klo 16:07"]

Jostain syystä akateemiset ihmiset tuntuvat tämän keskustelun takia erittäin vähä-älyisiltä. Duunari

[/quote]

Ketkä tämän ketjun kirjoittajista oletat akateemisiksi ja millä perusteilla?

Vierailija
12/17 |
12.01.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="12.01.2015 klo 16:07"]Jostain syystä akateemiset ihmiset tuntuvat tämän keskustelun takia erittäin vähä-älyisiltä.
Duunari
[/quote]

*reps kops*

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/17 |
12.01.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Duunareitahan kokit ja keittiömestaritkin ovat, joten parasta pöytään vaan ihan rohkeasti.

Vierailija
14/17 |
12.01.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tarjoa vaikka strippishow. Kyllä tuollaista voisi katsoa makkara ja olutpullo kädessä, on niitä tylsempiäkin vierailuja ollut.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/17 |
12.01.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Akateemisuus = lammasmainen kyky omaksua nippelitietoa ja on täysin kykenemätön ajattelemaan omilla aivoillaan. Ei järkeviä ihmissuhteita tai minkäänlaista luovuutta.

Vierailija
16/17 |
12.01.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tarjoa punaista lihaa, aatteen väri auttaa keskittymään.

Vierailija
17/17 |
12.01.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Eikö sulla ole kinkun jämiä pakkasessa? Jos on, niin paahda ne uunissa ja tee kunnon hernerokka. Siis ei mitään purkkihernaria, vaan alusta asti itse tehtyä. Ja jälkkäriksi tietysti pannaria ja hilloa.

Toinen vaihtoehto olisi kunnon läskisoosi, mutta eipä taida monetkaan akateemiset sitä osata kunnolla tehdä, kun siihen eivät pysty kaikki ravintolakokitkaan. Tekevät hutaisemalla liian nopeasti. Ja kuitenkin se vaatii aikaa ja haudutusta. Eikä rapeiksi paistettuja läskisiivuja soosin sekaan, missä ne vain muuttuvat lähes purkaksi ja syömäkelvottomiksi.

Olisi muuten ap:lle ollut hyödyksi samalainen karvatus, jollaisen itse sain eli juuriaan ei saa unohtaa, oli sitten millainen akateeminen tahansa. Terv. Läskisoosinkin hallitseva akateeminen

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yhdeksän yksi kuusi