voiko tuoreen kinkun pakastaa?
Kommentit (9)
Teoriassa kyllä, käytännössä en ole kokeillut miten tuommoinen säilyy kotipakastimessa. Teollisuudessa noi pakastekinkut on tosiaan jossain -40 asteessa.
Ei. Jäätyy pinnasta ja alkaa mädäntyä sisältä.
Juu älkää pakastako kotioloissa tuoresuolattua, ellette halua sairastua pahemman kerran.
Omassa lapsuudessani sianlihoja säilytettiin suolassa ihan piha-aitassa. Talvella hieman jäätyi. Siitä tehtiin sitten joulukinkku taikinakuoreen ja uuniin. En muista että kukaan olisi sairastunut.
Onnistuu, jos pilkot riittävän pieneksi. Etkä laita yhteen pakastimeen kerrallaan enempää kuin se jaksaa pakastaa. Eli kovin monta kiloa et voi pakastimeen laittaa.
Vierailija kirjoitti:
Juu älkää pakastako kotioloissa tuoresuolattua, ellette halua sairastua pahemman kerran.
Juu, älkääkä mädäntynyttä. Mutta TUOREEN mitä AP nyt kysyi niin voi pakastaa.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Juu älkää pakastako kotioloissa tuoresuolattua, ellette halua sairastua pahemman kerran.
Juu, älkääkä mädäntynyttä. Mutta TUOREEN mitä AP nyt kysyi niin voi pakastaa.
Koitappa pakastaa yli 10kg lihaköntti pakastimessasi.
Ei onnistu kahdesta syystä. Pieninä palasina onnistuisi, mutta vaatisi niiden jakamisen useampaan kotipakastimeen, jotta pakastisteho riittäisi.
Ei voi. Se pitää laitta suoraan miinus 40 asteeseen, että pakastaminen onnistuu. Siinä ei kotipakastin o, e tarpeeksi kylmä. Säilytys tietenkin onnistuu.