Miksi Lidlin paistopisteen tuotteiden laatu on niin paljon parempi kuin Prisman?
Prisman paistokset ovat sellaisia tiivistä mössöä josta maku puuttuu. Lidl käyttää varmaan saksalaista pakastetaikinaa, mutta kaipa se Prismakin jotain ulkomaista käyttää? Puolalaista?
Kommentit (37)
Olisiko Lidlin leipä suolaisempaa?
[quote author="Vierailija" time="17.01.2015 klo 14:59"][quote author="Vierailija" time="17.01.2015 klo 13:03"]
En huomaa mitään eroa. Sinun lidl-spammisi saa minut kantamaan rahani ihan kaikkialle muualle kuin Lidliin.
[/quote]
Luuletko että se ketään kiinnostaa, minne sinä roposi tunget?
[/quote]En luule mutta aggressiivinen mainostaminen on vain tyhmiä varten.
Suolaa on ainakin Lidlin tuotteissa runsaammin. Esim. Croissantit ovat minusta huonompia lidlissä kuin k-marketissa.
Saksassa on leipomokulttuuri, Suomessa ei.
Käsittääkseni lidlin taikinat tulevat Thaimaasta.
myos viljan laatu vaikuttaa, mm. suomalaisessa vehnassa on erilainen sitko kuin keskieurooppalaisessa vehnassa
[quote author="Vierailija" time="17.01.2015 klo 15:03"]
[quote author="Vierailija" time="17.01.2015 klo 14:59"][quote author="Vierailija" time="17.01.2015 klo 13:03"] En huomaa mitään eroa. Sinun lidl-spammisi saa minut kantamaan rahani ihan kaikkialle muualle kuin Lidliin. [/quote] Luuletko että se ketään kiinnostaa, minne sinä roposi tunget? [/quote]En luule mutta aggressiivinen mainostaminen on vain tyhmiä varten.
[/quote]
Olen samaa mieltä. Tämä AV:n Lidl-hörhö on saanut vakuuttuneeksi siitä, että en koskaan astu jalallani kyseiseen puljuun. Itse olen ostanut Prisman paistopisteestä herkullisia leivonnaisia ja leipiä ja ollut oikein tyytyväinen.
Lukekaa joskus paistopisteiden tuotteiden raaka-aineet. Ei tee pahemmin mieli ostaa niitä lisäainepommeja. Lidlin tuotteissa oli ihan järkyttävän pitkä tuoteseloste, ei houkuta.
Tuotteiden laatu muka parempi Lidlin paistopisteessä? Ei todellakaan ole: esim. croissantit on meidän lähi-Lidlissä mössöisiä ja usein valkoisia johtuen liian lyhyestä paistoajasta. Lähi-Prismassa taas aina sopivan rapeita ja ruskeita.
Riippuu varmaan paistajastakin...
Enemmän suolaa, sokeria ja rasvaa. Keskieurooppalaiseen tyyliin tehtyjä ja on maku mukana. Suomalaiset ketjut ostaa osan ulkomailta, mutta halvempia versioita, siinä kärsii samalla maku ja laatu. Kotimaassa valmistetut tehty samoin, mahdollisimman halvalla. Ruisleipä on sentään parempaa leipomosta haettuna.
Keskieuroopassa ne vaan osaa hommat.
Suomessa tottuneet myymään sekundaa tuplahinnoilla.
Koska ovat edullisempia kuin Prisman! Kallista ei aina kannata ostaa, sanoi saksalainen
Prisman kroisantit tulevat baltiasta ja puolasta. Lidlin ranskasta. Eli nämä paistovalmiit siis. Kaikki tulevat jostain muualta kuin suomesta
Olen positiivisesti yllättynyt Halpa-Hallin ihanan makuisiin irtomyynnissä oleviin croissanteihin. Olenkin siirtynyt ostamaan niitä. Pitäisi joskus kysyä myyjältä, missä ne on leivottu. Hyviä ovat maultaan ja sopivan rapeita pinnalta, ei mössöä.
[quote author="Vierailija" time="17.01.2015 klo 15:40"]
Lukekaa joskus paistopisteiden tuotteiden raaka-aineet. Ei tee pahemmin mieli ostaa niitä lisäainepommeja. Lidlin tuotteissa oli ihan järkyttävän pitkä tuoteseloste, ei houkuta.
[/quote]
Ei mammat ymmärrä kuitenkaan lukemaansa :)
Paakari sen tietää. Taikinasta ei tule hyvä suomalaisella vehnällä. Aina siihen on listätty puolalaista sekaan.
Melkein kaikki suomessakin leivottu leipä on ulkomaalaisesta viljasta, joten se ei sinänsä ole kotimaista.
Kaikkien paistopisteiden tuotteet on ulkomailta, lidilla ja stockalla ne on ranskasta yleensä, prismassa yms. yleensä puolasta.
[quote author="Vierailija" time="17.01.2015 klo 15:22"]
myos viljan laatu vaikuttaa, mm. suomalaisessa vehnassa on erilainen sitko kuin keskieurooppalaisessa vehnassa
[/quote]
Tämä on ihan tosi ja tästä ero johtuukin.
[quote author="Vierailija" time="17.01.2015 klo 13:03"]
En huomaa mitään eroa. Sinun lidl-spammisi saa minut kantamaan rahani ihan kaikkialle muualle kuin Lidliin.
[/quote]
Luuletko että se ketään kiinnostaa, minne sinä roposi tunget?