Minkä kanssa oikea ananas on hyvää?
Mitä laittaisit ananaksen kaveriksi hedelmäsalaattiin? Entä missä ruoassa käyttäisit sitä ja yhdistäen mihin?
Kommentit (5)
Viinirypäleitä ja kirsikoita. Siis tuoreita, ei mitään purkkiällötyksiä.
[quote author="Vierailija" time="08.10.2013 klo 18:20"]
Viinirypäleitä ja kirsikoita. Siis tuoreita, ei mitään purkkiällötyksiä.
[/quote]
Mistäpä taiot tähän vuodenaikaan tuoreita kirsikoita?
Balsamico-siirappi ja grillattu ananas sopivat yhteen
täällä Aasiassa hedelmäsalaatti (tai pikemminkin hedelmälautanen) koostuu usein ananaksesta ja sen kaverina on paria melonilajiketta, ihan se perus vesimeloni ja sitten joku hunajameloni, verkkomeloni tms. Isoina lohkoina nätisti viipaloituna ja aseteltuna. Ja ehkä tuoretta minttua koristeeksi.
Minulle maistuisi kakkosen (?) salsahomma mainiosti.
Jälkiruokaan minttua ananaksen kanssa. Grilliruuan kanssa salsaa, missä on chiliä, ananasta, korianteria.