Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

pannacotta valmistus! kysymys!

Vierailija
08.05.2013 |

Miksi toisissa ohjeissa käsketään keittämään 15min ja toisissa 1-2min. Onko keittoajalla jotain ratkaisevaa merkitystä koostumukseen?

 

T: ensimmäistä kertaa pannacottaa kokeileva

Kommentit (4)

Vierailija
1/4 |
08.05.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

ja toinen kysymys: mikä taika siinä on, että annoskulhot kastellaan vedellä ennen seoksen kaatamista niihin? Irtoaa paremmin?

Vierailija
2/4 |
08.05.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="08.05.2013 klo 11:55"]

Miksi toisissa ohjeissa käsketään keittämään 15min ja toisissa 1-2min. Onko keittoajalla jotain ratkaisevaa merkitystä koostumukseen?

 

T: ensimmäistä kertaa pannacottaa kokeileva

[/quote]

 

On jonkin verran merkitystä. Minä keitän aina sen vartin verran, siinä se kiehuu hieman kokoon eli tulee vähemmän vetinen koostumus. 

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/4 |
08.05.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="08.05.2013 klo 11:57"]

ja toinen kysymys: mikä taika siinä on, että annoskulhot kastellaan vedellä ennen seoksen kaatamista niihin? Irtoaa paremmin?

[/quote]

 

En mä ole koskaan tehnyt tuollaista ja hyvin on irronnut. Kastan vaan vuoat hetkeksi kuumaan veteen hyytymisen jälkeen niin irtoaa hyvin.

 

Vierailija
4/4 |
08.05.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tämä on hyvä ja helppo ohje. Suosittelen! Ohjeessa lukee kermaa tai maitoa, itse olen käyttänyt kuohukermaa. Tosi hyvää, ja helppoa.

http://www.dansukker.fi/fi/resepteja/pannacotta-fi.aspx?gclid=CNXCzpuYhrcCFYV8cAodVHoAxg

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: seitsemän yksi kaksi