Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Nakit olleet lämpimässä pöydällä pari tuntia, voiko käyttää kastikkeeseen?!

Vierailija
08.04.2013 |

Eli olleet tarjolla paloina ja jäi yli, voiko vielä tehdä kastiketta? Ettei tule ruokamyrkytystä tai jotain lapsille..

Kommentit (8)

Vierailija
1/8 |
08.04.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kerran jäi leikkeleet pöydälle viikoksi. Eivät edes haisseet eivätkä muutenkaan näyttäneet epäilyttäviltä. Eiköhän niihin laiteta niin paljon säilöntäaineita etteivät ne nyt parissa tunnissa pilaannu.

Vierailija
2/8 |
08.04.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Oliko niissä päiväys kuinka lähellä? Jos olivat suht tuoreita niin tekisin kastikkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/8 |
08.04.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Käsittääkseni nakkeihin just nimenomaan lisätään sellasia aineita, jotka

ehkäsee ruokamyrkytyksiä, eli ne säilyy oikein hyvin vaikka ei aina kylmässä olisikaan.

Ihan huoletta voit mun mielestä käyttää. 

Vierailija
4/8 |
08.04.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Nakit pursuaa lisä- ja suoja-aineita. Säilyy hyvin vaikka vuorokauden huoneen lämmössä. Eli anna palaa vaan. 

Vierailija
5/8 |
08.04.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

ei missään nimessä voi käyttää. ne on heti pilalla ja kaikki kuolee jo pelkästä haistamisesta, jos ne ovat olleet lämpösessä yli 5 sekuntia.

Vierailija
6/8 |
08.04.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kiitos teille! Tosin nyt meni muuten vaan fiilikset nakkikastikkeesta ;-)
No, ei sitä usein ole, lapset innoissaan niin lisäaineiltaruoka kehiin tänään.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/8 |
08.04.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Onko ap:lla ihan oikeasti arki näin hukassa, että tällaista pitää kysyä?

Vierailija
8/8 |
08.04.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jos nakit on suomalaisia, käyttöön vaan! Eihän niissä ole lihaa yhtään ja lihaan verrattavia aineita ehkä 50%. Eli ei mitään pilaantuvaa, koska lihaan verrattavat aineet on; eläinten nahat, nännit, jänteet, nivelet yms.

Syömään!...onneksi suomalaisissa nakeissa ei ole hevosta...sehän olisi lihaa...