Minkä ruoan voisin tehdä valmiiksi tai osittain valmiiksi jo torstaina
ja viedä sen sitten mökille perjantaina, jossa syöjiä 5 aikuista ja 2 lasta?
Kommentit (6)
Minusta uudelleen lämmitetty soppa vain paranee.
Uunissa savustuspussissa. Helppoa ja HYVÄÄ vielä seuraavankin päivänä.
Eli tee jokin lihapata tai kaalipohjainen laatikkoruoka (kaalilaatikko tai puolalainen Bigos).
Perunat voi keittää mökillä TAI tehdä nekin laatikoksi kotona (vaikkapa homejuustoperunat) ja lämmittää vain sitten möksällä.
Keitotkin on helppo lämmittää uudelleen, mutta en tekisi perunakeittoja (siis sellaisia, joissa potut paloina), koska potut hajoavat herkästi uudelleen lämmitettäessä mössöksi.
Jälkiruuaksi voisit tehdä vaikkapa lättytaikinan. Pane se limsapulloon, siitä on sitä helppo kaataa muurikkaan ja paistaa. Säilyy hyvin muutaman päivän jääkaapissa.
Maku vaan paranee.