Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

On se ulkomainen ruoka niin paljon turvallisempaa ja parempaa kuin Suomalainen!

Kommentit (6)

Vierailija
1/6 |
10.09.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset
Vierailija
2/6 |
10.09.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

ei taida olla maasta kiinni onko ruoka turvallista vai ei..

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/6 |
10.09.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

erityisen vaarallista on ulkomainen ruoka. Jos Saksassa syö suomalaista kalaa, siitä tulee botulismi, ja ulkomaistahan se siellä on. Samoin kuin Suomessa syöty ranskalainen paté aiheuttaa botulismia. Jos Suomessa syötäisiin ne omat botulismikalat ja Ranskassa omat, kenenkään ei tarvitsisi valittaa ulkomaisten elintarvikkeiden turvallisuudesta.

Vierailija
4/6 |
10.09.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

vähän sama kuin nykyään meilläkin ne marinaadit. Liha on selvästi pilaantunutta, mutta sitä ei maista. Kätevää.



Pilaantuneisuuden huomaa sitten muutaman tunnin päästä saniteettitiloissa.

Vierailija
5/6 |
10.09.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

se on ekologista ja pitää meillä enemmän työpaikkoja ja muuta. valita voi suomalaisestakin parhaat päältä. älä osta lihaa marinaadissa, ikinä. saat terveellisempää ja oman maun mukaan kun teet itse marinadit. sama kaloissa, ei marinaadissa..

Vierailija
6/6 |
10.09.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

suomalainen ruoka on ulkomaista ruokaa...

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kuusi neljä neljä