Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

auttakaa avutonta: miten kannattaa sailyttaa mokkapaloja, enta muffinsseja? kun teen ne reilun vuorokautta ennen tarjoilua, jaakaapissako?

Vierailija
14.08.2006 |

Kommentit (3)

Vierailija
1/3 |
14.08.2006 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ja ota ajoissa sitten pois sieltä ennen tarjoilua, etteivät kovin kylmiä siinä vaiheessa enää ole! =)

Vierailija
2/3 |
14.08.2006 |
Näytä aiemmat lainaukset

ja leivinpaperia väliin ettei tartu kiinni toisiinsa. Otat sit vaan tarvittavan määrän paloja sulamaan ajoissa, älä sulata mikrossa!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/3 |
14.08.2006 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jääkaappiin tiiviiseen muovirasiaan ja leivinpaperia väliin (jos useammassa kerroksessa) niin eivät palat tartu kiinni toisiinsa.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yhdeksän kuusi kuusi