Lue keskustelun säännöt.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Alue: Aihe vapaa
Marsipaani kakun päälle, mitä täytyy huomioida?
29.11.2008 |
voiko marsipaanilevyn kaulita suoraan kakun päälle? Eli kostutettu, täytetty pohja, tehty eilen, ollut jääkaapissa yön yli. Jostain kuulin, eetä marsipaanin alle olisi hyvä tehdä jokin kreemi tms. kosteutta eristämään..? Tietääkö joku paremmin?
Kommentit (2)
käykö ihan tavallinen kuohukerma?
Marsipaanikakun lisäksi on tarjolla muutakin kakkua..joten pähkinäallergisille muukin herkku tarjolla. Kiitos vastauksestasi.
ap
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Alue: Aihe vapaa
silottamassa pinnan sileäksi marsipaanin alle. Ilman silotuskerrosta marsipaania ei saa sileästi kakun päälle.
Kai tiedät että amrsipaani on tehty manteleista? Eli pähkinäallergiset eivät voi sitä syödä. Olen vaan aika useasti törmännyt tähän että pähkinäallergiselle tarjotaan marsipaanilla päällystettyä kakkua.